Reklama

Reklama

Vlastní krev

  • Austrálie Transfusion (více)
Trailer 1

Vlastní krev je příběh otce (Sam Worthington) a jeho mladého syna (Edward Carmody), kteří se snaží znovu navázat kontakt po zdrcující ztrátě. Syn, zmítaný pocitem viny za volbu, kterou nikdy neudělal, a otec trpící posttraumatickou stresovou poruchou a bez identity po odchodu z pluku speciální letecké služby (SAS) australské armády. Aby mu jeho jediný syn nebyl odebrán, musí se, při své poslední šanci, vrhnout do zločineckého podsvětí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Worthington nahodil mastný vlas a myslel, že tým tukom nepriateľa omámi. Ženu už nemá, takže ostal zosobášený len so zbraňou. No film skáče v dejových a časových rovinách, že vzbudzuje na začiatku trocha chaos. A na záver zanechá podivnú pachuť nedokonalosti a chýbajúceho nápadu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington je bývalý voják, který při autonehodě přijde o těhotnou manželku a zůstane sám se synem. Protože se mu úplně nedaří, se synem to jde z kopce a nechce o něj přijít tak přijme práci,která není úplně legální. Veskrze nezáživné a nudné drama bez emocí a jakéhokoliv náboje postrádá vlastně všechno a i na béčko je to velký špatný. Worthington nebaví a o nějakem náznaku akce by se dalo jakž takž mluvit maxmimálně u dvou scén.Ztráta času…20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokaždý když ve filmu zní hned zkraje pomalá, ambientní nebo klavírní hudba, je film naprosto pustej zábavy. I tohle je zbytečnost, kterou sem dokoukal jen hodně ztěžka. Vyhněte se tomu obloukem. 10%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama