Reklama

Reklama

Vlastní krev

  • Austrálie Transfusion (více)
Trailer 1

Vlastní krev je příběh otce (Sam Worthington) a jeho mladého syna (Edward Carmody), kteří se snaží znovu navázat kontakt po zdrcující ztrátě. Syn, zmítaný pocitem viny za volbu, kterou nikdy neudělal, a otec trpící posttraumatickou stresovou poruchou a bez identity po odchodu z pluku speciální letecké služby (SAS) australské armády. Aby mu jeho jediný syn nebyl odebrán, musí se, při své poslední šanci, vrhnout do zločineckého podsvětí. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Worthington nahodil mastný vlas a myslel, že tým tukom nepriateľa omámi. Ženu už nemá, takže ostal zosobášený len so zbraňou. No film skáče v dejových a časových rovinách, že vzbudzuje na začiatku trocha chaos. A na záver zanechá podivnú pachuť nedokonalosti a chýbajúceho nápadu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington je bývalý voják, který při autonehodě přijde o těhotnou manželku a zůstane sám se synem. Protože se mu úplně nedaří, se synem to jde z kopce a nechce o něj přijít tak přijme práci,která není úplně legální. Veskrze nezáživné a nudné drama bez emocí a jakéhokoliv náboje postrádá vlastně všechno a i na béčko je to velký špatný. Worthington nebaví a o nějakem náznaku akce by se dalo jakž takž mluvit maxmimálně u dvou scén.Ztráta času…20% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokaždý když ve filmu zní hned zkraje pomalá, ambientní nebo klavírní hudba, je film naprosto pustej zábavy. I tohle je zbytečnost, kterou sem dokoukal jen hodně ztěžka. Vyhněte se tomu obloukem. 10%. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Nejako to začne, nejako to skončí. Zápletka mizerná, absurdná, výkony ok, natočené, zostrihané, zahrané, ozvučene asi ako každý druhý film....na zaspatie postačujúce. ()

lektvar

všechny recenze uživatele

Nehodnotim. Australia. Zije tam milion druhov zvierat ktorych sa bojim. Je to kontinent na ktory posielali trestancov. No po prvych 30 minutach sa bojim aj ludi, co tam ziju ak toto pustili von 😳 ()

Reklama

Reklama