Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom tölzkém statku tráví zimu cirkusový soubor, pak ale majitel statku Kiening najednou oznámí, že se musí všichni vystěhovat. Druhý den je Kiening nalezen mrtvý s bodnou ránou v srdci. Detektivové Benno Berghammer a Sabrina Lorenzová mají o práci postaráno - musí zjistit, proč byl majitel statku zabit a kým. Seznam podezřelých obsahuje hodně jmen, kromě veškerého osazenstva cirkusu na něm figuruje i Kienengův syn Hans, jenž nepracuje a vesele propíjí otcovy peníze. Ben poznává v jedné ženě dávnou známou Madeleine Gartlachovou, k níž měl svého času hodně blízko, a tak má na vyšetřování nikoli pouze profesionální, ale také osobní zájem (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% - Pro mě jsou na tom všichni Big Beni přibližně stejně. Průměrná podívaná, televizní seriálo-filmy, které jsem dříve v pátek na primě sledoval... ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl příjemně kombinuje Benovi speciální policejní taktiky vyšetřování vraždy s cirkusovými čísly místního cirkusu, který ve městě spíš krade, než aby dělal radost. A do toho na místním obdělávaném poli zemědělec objeví s nějakou místní mlékařkou mrtvolu, na kterou koukaj tak, jako by mrtvoly vídali minimálně ob den. Do toho Ben zjistí, že cirkusáckej kluk je asi jeho syn, tudíž zjistíme, že i on vede, nebo minimálně v dřívějších dobách, kdy byl o gram lehčí, vedl sexuální život. Vyšetřování je nicméně docela solidní a tak se z tohoto dílu stává další z příběhů ze života lidí v Bad Tölzu, na který je radost koukat. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama