Špionky (TV seriál)

Animovaný / Komedie / Akční

Francie / USA, 2001, 22 min

Stephane Berry

• Gemini

Když přežijete pět minut aklimatizace na animované středoškolské (nebo snad univerzitní? Nějak se to špatně rozeznává...) prostředí zcela očividně beroucí si příklad z Charlieho Andílků, přijdete na to, že Jalu to trefil.(16.5.2006)

• Malarkey

Špionky tenkrát na Fox Kids kralovaly. Pár dílů jsem viděl, ale vždycky mi to přišlo, jako něco tak hnusně nakreslenýho, jenže jsem byl už zvyklý i na pohádky co dávaly na Cartoon Network, takže jsem si tak nějak zvykl. Stejnak je to ale šedý průměr. Mám takový pocit, že nějaký čas u nás o nich vycházel i nějaký časopis. Tenkrát to byl asi hit. Pro mě to nebyl nikdy hit. (3/10)(28.6.2008)

Tak špionky já ráda, do mobilního telefonu jsem si musela dát i hru .. ;)(28.5.2008)

• Marius

Ide niečo podobné komentovať bez nadávok ? Nejde. Takže sa zdržím ďalšieho komentára. 0/10(18.4.2006)

Seriál z francouzské produkce animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňující svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, animace má docela šmrnc a hlavně díky ní je to ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell určitě nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků".(26.3.2005)

• 3DD!3

Je to celkem kravina, ale pár dílů je fajn. Sam je nejlepší.(21.4.2008)

• Dragoni

Na pár dílů se dá koukat, ale po delším sledování jsou všechny díly hodně podobné, na čemž se dá poznat, že tvůrci nápadem moc neoplývali a všechny nové historky jsou jen zabalené do nového hávu. Na zabití času asi dobré, ale po delší době omrzí, . . kresba nebyla také nejlepší a zdálo se mi, že je vše nakresleno jen výraznými třemi barvami v podobě latexových obleků hlavních hrdinek. 25 %(11.3.2009)

• sinp

Glosující tým jako za časů Stocka Aitkena Watermana či Janečka a jeho hvězd. Hlavní bylo vytvořit modelovou strukturu a tu pak neúnavně dodržovat a kasat se pouze v lehce obměňujících prostředích (či syntezátorech). Ono to je po chvilce krapet zoufalé a pokud vadí stereotyp tak skoro ubíjející. Tahle roztomile naivní vykrádačka dospělejších sérií umí pracovat s cílovou skupinou a pokud náhle nevytáhne zkázonosný zvrat popírající i naši gravitaci tak příliš nenudí. Myslím, že cílová skupina nebude příliš reptat a to je prvořadé. Je zřejmé, že určovat kvalitu by měla holka školou povinná a ne my tady.(11.4.2006)

• mysiak

Typický seriál pre Jetix...farebné, "cool" ale trápne ako instantná polievka z Tesca....radšej dám Pokemona...to sa dá aspoň dopozerať...(22.9.2008)

Sam je sice zrzavá, ale nejlepší na seriálu je hlavně Clover :) a pak taky bizarní nápady jak hrdinek tak padouchů a zvláštní udělátka pro boj se zločinem. :) Takže jeden z těch zábavnějších seriálů, co na jetixu dávali.(1.7.2010)

Tohle býval můj oblíbený animovaný seriál. Ale vždycky mě zajímalo, která z nich by vyhrála, kdyby bitkařily proti sobě.... Já bych si vsadila asi na Alex. =)(11.4.2008)

• Matrinx

Tak tyhle holky vážně obdivuji. Nikdo ještě nedokázal tolikrát zachránit svět náhodama jako oni tři.Takový stylový věcičky bych taky chtěl mít. Nevím jak to dělaj,ale jsou fakt strašně COOOL xD Do koše s nima (ale jemně,aby si nezlomili nehty!)(23.12.2007)

Špionky znam z Jetix a opravdu se mi libil . fakt gratulace :)(5.7.2010)

• lakikaki

Nie je to až tak zlé, ale scenár každého dielu ja takmer totožný a časom Totally Spies nudia, pôsobia trápne a miestami tu objavíte aj také hlúposti, že to až nie je možné...(19.7.2007)

Já se přiznám,že bych se na to ráda podívala i teď-a to je mi devatenáct. Ach ta nostalgie, pamatuju, jak jsem sedávala u Fox Kids a očima hypnotizovala tv, když to dávali.Přála jsem si,abych jednou byla taky taková špionka.Pro mě asi nejlepší animovaný seriál.(14.1.2012)

• fars

Nektere dily jeste ujdou a da se na ne dodivat bez vetsi ujmy na zdravi. Pokud vam nevadi ze serial naprosto postrada logiku a vystacite si se tremi roztomilymi satudentkami alias totally spies, tak budiz...(9.4.2006)

Dobrý, u toho jsem se celkem dobře bavil a hodně to sledoval. Pěkný. 60%(14.12.2008)

• zablaga

Celkom zábava že si ako špiónky najmú tri puberťáčky, ktoré keď všetko vyriešia nabehne tam komando chlapov a všetko zariadia..Tak prečo nepoužíjú tých chlapov? ale whatever..deti to naučí tomu, že nie je nič dôležitejšie ako pekní chlapci a nakupovanie.(4.1.2012)

• Iks

Co to doprdele bylo?(8.9.2009)

Klasická krávovinka od jetix, přitažená za vlasy. Ale co, když to děti baví... (a zjevně nejen děti) :D(23.9.2008)

<< předchozí 1 2 3 4