Reklama

Reklama

Fér hra

Trailer 1

VOD (1)

Kvůli nečekanému povýšení v nemilosrdném hedgeovém fondu se jim vztah začne rozpadat pod rukama. A v ohrožení nejsou jenom nedávné zásnuby. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pozor, možná nepatrná přítlačná křídla! Když se ňoumovitě vyprcají dva pohůnci v soukolí nejhoršího světového ekonomického zla – kokotporátního, nyní již pokrytecky překábatěného bolšokapitalismu, je to zpočátku jen ideologicky korektní, byť proti pravidlům, kariéristická idylka gordongekovským úspěchem posedlých otroků. Ale pak se začne povyšovat na vyšší místa za vyšší plat, a je zle. Generální nenažer si z párečku vybere pro postup to méněcennější pohlaví, načež dříve tolik citlivému a chápavému pánovi tvorstva okamžitě klesne volatilita až na šovinistický pytel, což dříve milá a skromná pypka okamžitě shortuje uzavřením pozice na lidožravé feministické barakundě a kokotporátní řiťolizce. Ze slabé ženy, co ani zjevně neví, kdy má periodu, se tak kýženě a přirozeně stává silná svině, zjevně konsenzuální mrd se náhle mění na znásilnění a náš odporný šovinista a ťulpasovitý lízal přes krámy začíná být notně psychotický. Výsledkem je skvěle zahrané, zábavné, uvěřitelné, psychologicky vcelku erudované a překvapivě ne příliš kundostranné dramátko o tom, kam až mohou klesnout dvě morálně zdánlivě vcelku ukotvené mantákovité hrdličky, nejprve idylicky tokající v odporném, hostilním a charakterově degenerativním prostředí plném bezskrupulózních, bezpáteřních, pokryteckých a egoistických pamrdů. Tahle Chloja to na debut domontovala docela kulantně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se s hodnocením shodnout nedokážu. Neřikám, že jsem z filmu úplně vydřený, ale třeba konec mě opravdu dostal a udržoval mě v napětí po celou dobu kdy drama eskalovalo. Jedná se o film, který Netflix pouze koupil a je na něm cítit, že má poněkud větší ambice, jak je však vidět, tak to lidem spíše nesedlo. Já doporučit mohu, pokud vás trailer zaujme, jinak už teď film takřka zapadl. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau. Vášeň, kterou film začínal taky i končí, ale úplně v jiném duchu. Určitá bezcitnost a bezohlednost, která je zde stvárněna je úžasná. Bylo to tak "těžké", tak psychicky náročné a obtížné, kdy nejen že "co je v domě není pro mě", ale zároveň i to prostředí práce, ve kterém se to odehrává je hodně náročné. Tenhle film mě dost překvapil a taky dvojice Alden a Phoebe - hodně se mi to líbilo. A ten závěr - jelikož nemám ráda určitý typ konců filmu - tento mě potěšil ;) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem si sice úplně jistý co měla být hlavní mesidž tohoto snímku, nicméně jako vztahové drama na jedno použití ve kterém hlavní dvojici jebne nedlouho poté co je ona povýšena to celkem funguje. Není to žádný zázrak, který by se nějak vymykal z žánrových kloubů a Alden Ehrenreichovi sem měl celkem problém věřit prakticky cokoliv co tu předváděl, ale jako celek mě Fair Play nijak neurazilo a viděl sem v tomhle ranku spoustu horších filmů...60% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Solidní, přesto možná až příliš přímočarý vztahový psycho. Od tohoto žánru člověk čeká aspoň pár zvratů se změnou perspektivy, tady se ale po deseti minutách najede na dálnici směr neštěstí a přesně v téhle cílové stanici to i skončí. Celou dobu je přitom křišťálově jasné, kdo je bad guy, a kdo oběť. Herecky vynikající, Wall Street tradičně odporná, ale zbytku chyběla dravost a větší hra s divákem. Nicméně still better love story než Deep Water. 6/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Práva na tento film boli predané spoločnosti Netflix za 20 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Srbsku od januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama