foto

Alden Ehrenreich

  • nar. 22.11.1989 (27 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alden Caleb Ehrenreich je americký herec. Narodil se v Los Angeles a již od malička projevoval zájem o hereckou profesi. Alden je Žid a možná právě proto se mu otevřela cesta ke hraní, kdy si ho v roce 2007 všiml samotný Steven Spielberg na bar micva kamaráda jeho dcery. Součástí oslavy bylo i promítání krátkého filmu, ve kterém hrál právě Alden hlavní roli. Steven byl Aldenovým hraním tak uchvácen, že mu dohodil agenta i jeho první televizní roli. V roce 2009 dostává svoji první filmovou roli v nezávislém Coppolově dramatu Tetro. Dalším mezníkem v jeho kariéře je rok 2013, kdy získal hlavní roli ve fantasy dramatu Nádherné bytosti. Dalším plánovaným snímkem je komediální drama Woodyho Allena Blue Jasmine, kde se objeví po boku např. Cate Blanchett nebo Aleca Baldwina.

Jaroslav "Jardismo" Lepšík

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solo: A Star Wars Story
2017 The Yellow Birds
2016 Ave, Caesar!
Rules Don't Apply
2015 Running Wild
2013 Jasmíniny slzy
Nádherné bytosti
Stoker
2011 Dentist, A
Twixt
2010 Odnikud někam
Ten Fingers
2009 Greased
Tetro
2008 Switcheroo!

TV seriály

2013 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Clip Show (S08E22) - a.z.
2011 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Slash Fiction (S07E06) - a.z.
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ta naše mládež
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace