Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frederic Baptiste je pirátem se způsoby džentlmena z nejvyšší společnosti, který přepadá a potápí zásadně jen lodi bohatého neworleanského obchodníka Narbonneho, posádkám podrobených lodí je darován život místo smrti.
Poslední přepadená loď vezla z Bostonu kromě tučné kořisti i černého pasažéra, vlastně pasažérku jménem Deborah McCoy. Debbie unikne vysazení v záchranných člunech a dostane se až do Baptistovy kabiny. Protože však viděla jeho tvář bez masky, má být při nejbližší příležitosti ponechána svému osudu na pustém ostrově. Loď mezitím zakotví v New Orleans a dívce se podaří nepozorovaně dostat do města, kde se jí ujímá Madam Brizar, majitelka soukromé dívčí školy pro pěstění uhlazených mravů. Debbie, která umí krásně zpívat, je pozvána na večírek v sídle kapitána Roberta Kingstona, mecenáše fondu námořníků financujícího celou Narbonneho konkurenci. Když dívka zjistí, že pirát Baptiste a kapitán Robert Kingston jsou jedna a táž postava, rozhodne se tohohle tajemství využít po svém. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Příjemný dobrodružný snímek s překrásnou Yvonne DeCarlo, která samozřejmě zastiňuje všechny. Hlavního piráta si zahrál zcela neznámý herec Philip Friend. Nebyl špatný, ale do charmismatu jiných mu chybělo hodně. Snímek se z velké části odehrává na souši, příběh není nic extra, ale celkově to byla fajn barevná podívaná. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Moc moc dobrý romanticko dobrodružný muzikál, kterému není v podstatě co vytknout. Pirátské příběhy vždy přitahovaly zájem diváků, je to barevné, hravé, veselé, plot originální, filmařům se podařilo vytěsnit většinu žánrových klišé. Nelze než doporučit i jako film pro rodiny s dětmi, tip pro filmový klub ČT. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Yvonne "Sexnicolor Queen of the Screen" De Carlo v titulní roli pirátského filmu, v němž by si zasloužila charismatičtějšího hereckého partnera. Ale vlastně je to jedno, protože bez problému celý snímek herecky i pěvecky utáhne sama. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama