Falešné míče

Kanada / USA, 1983, 80 min

Rafal Zielinski

Hrají:

Linda Shayne

Rozpočet $800,000Tržby USA $2,082,215Tržby Celosvetovo $-(1.3.2010)

Tak tohle mě bavilo, nejdříve jsem viděl dvojku a až pak jedničku, ale to neva. Nějak moc to na sebe nesouvisí. A tak jsem teda ani nic moc nečekal protože dvojka mě nebavila. Ale tady padaj strašný hlášky podpořený dokonalým dabingem "Do prdele to je ta píča":-)) No ty hlavní hrdinové jsou fakt zoufalci k pohledání a jejich nápady jsou bravurní. A délka filmu je na takový film ideální. Za mě palec nahoru.(28.9.2011)

Teenagerská komédia z prcičkovského súdka. Partia stredoškolských nadržancov zostane zasa poškole. Keďže príčinou tohto stavu je miestna železná panna a sexi roztlieskávačka zároveň, rozhodnú sa ju verejne ponížiť. Napriek vulgarizmom a sexuálnemu harašeniu hrubšieho zrna, vtipná a o niekoľko tried lepšia (skoro až crazy) komédia, než dnešné produkty podobného žánru. Hrajú tu vcelku neznámi herci, ale režisérom je béčkový RAFAL ZIELINSKI. (30.3.2004)(30.3.2004)

Niektore veci troška prehnane ale inak super komedia. To boli ešte časi ked sa nebali ukazovať prsia v teenegerskych filmoch tak ako dnes. A ukazovali ich tam teda požehnane.(5.1.2009)

• Elbarto08

Naprosto bezduchá a skoro bezpříběhová teenage komedie. Zklamání...ten, kdo to srovnává s prcičkami je asi slepej, protože prcičky mají úroveň. Nebýt scény se svízanou učitelkou na křesle, je to jasnej odpad(27.11.2011)

Srovnání s moderními "erotickými" komediemi pro teenagery ve zkratce: Méně tělních tekutin, zato více kulatin. Méně vtipných hlášek, více vtipných scén. Chybějící sociální vazby nahrazuje groteskno. Bezproblémová zábava.(21.9.2010)

Klasická teenagerská komedie, všichni chodí do školy a jediné co je zajímá je nejkrásnější holka na škole a její poprsí. O nic jiného v celém filmu v podstatě nejde, ale i přesto by tato komedie mohla úspěšně bojovat s dnešními komediemi s obdobným námětem (takže v podstatě se všemi) a mnoho by jich porazila. Stále je to ale ujeté béčko o "kozách", pokud jste fandou aspoň jednoho, myslím že si to užijete. + Snímek vlastním na staré VHS a celý film je dabován jednou osobou a to je vážení nářez! :-D(20.1.2011)

Po listopadové revoluci první sexykomedie na pultech českých videopůjčoven. Tenkrát sem si pro ní dojel na Babetě a mojí svetr pletoucí prababičku při sledování málem odvezli na lafetě:-D(21.5.2007)

Jednoduché a efektní. Tak lze jednoduše popsat komedii Falešné míče. Parta kluků, kterým jde jen o to vidět nejhezčí prsa na škole a jsou pro to ochotní udělat vše...(27.11.2006)

• JAzzeURo

V jedné větě: Je to film o kozách. Celkově mi to přišlo jako hodně cenzurovaný, old school, pornofilm. Ze kterého vystříhali všechnu "akci". Vůbec nic mi nepřišlo vtipné.(15.12.2010)