Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodíval na základní školu, někdy v posledních letech povinné školní docházky, vysílala tento seriál Nova ve Snídani s Novou před, tuším, sedmou hodinou:-) První epizodu jsem viděl, když jsem vstával na sedm hodin, do školy jsem to míval sto metrů, takže i když od skončení Oggyho zbývalo do začátku vyučování pět minut, hravě bych vše zvládal na čas. Jenže to bych nesměl zůstat u televize ještě na zprávy. Pravdou je, že mě seriál moc nedostal například po stránce animátorské, více mě vždycky těší "umělecky pojaté" animované pořady, ale musím uznat, že když mi bylo čtrnáct, tak jsem se docela dobře bavil, těžko posoudit, jak bych reagoval dnes. 79% ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Snad jedině morbidní Itchy a Scretchy by dokázali překonat Oggyho, kdyby fungovali jako samostatný seriál, ale spíš by se blížili Happy Tree Friends. Oggyho beru jako ekvivalent k Tomovi a Jerrymu, nebo Vlkovi a zajíci popř Kojotovi Wildovi a ptáku Uličníkovi. Oggy je hodně vysoko a když ta kočka zamňouká, nemůžu se přestat smát. Je boží a baví mě víc než ostatní. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nad tím tolik nepřemýšlel, teď mi ale dochází, že Oggy a švábi jsou takovou dost repetetivní variací na slavnou dvojici Tom a Jerry. Jen tady se role semtam prohazují a lstivých provokaterů je tu o něco víc. V době, kdy jsme seriál sledovali ve školní družině, se mi škodíci strašně zamlouvali. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to možno nezdá, ale tento seriál dosť vykúka z priemeru krátkych gagových animákov. Iste, niekedy je to hrozne streštené a nemá to logiku, avšak o ňu tvorcom vlastne ani nešlo. Dalo by sa povedať, že seriál funguje v štýle Tom a Jerry, lenže tu sú tí zlí malí a dvoch kocúrov vám mnohokrát v ich bezradnosti príde ľúto. Francúzom to naozaj vyšlo. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama