Reklama

Reklama

Pohlreichův souboj restaurací

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2023, 50 min

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich (moderátor), Martin Molnár

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci! V prvním dílu ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace U Jiskrů, nebo kutnohorská Na Pašince? V druhém dílu ho diváci svým doporučením poslali za italskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dejvická34 nebo hornojirčanská Di Nuovo? Ve třetím dílu ho diváci svým doporučením poslali za moderní českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace Sůl a Řepa nebo olomoucká Long Story Short? Ve čtvrtém dílu ho diváci svým doporučením poslali za americkou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dock House nebo poděbradská Obora? V pátém dílu ho diváci svým doporučením poslali za asijskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražský Dům u Dvou cibulí nebo Dian? V šestém dílu ho diváci svým doporučením poslali za zážitkovou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Salabka nebo táborský Mace? Kdo si vybojuje postup do dalšího kola? ... Ze základních kol postoupilo šest restaurací, jenže v napínavém semifinále se mohou utkat pouze čtyři. Které z nich se tedy nakonec postaví čelem náročnému semifinálovému úkolu – postavit během 24 hodin v prázdném prostoru restauraci, uvést ji do provozu a naservírovat večeři hostům? ... Do finále se probojovaly přes náročné zkoušky dvě restaurace. Utkají se v napínavém souboji přímo v jámě lvové – v kuchyni Zdeňka Pohlreicha. Kdo uvaří lepší finálové menu a v souboji restaurací zvítězí? (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani po třetí epizodě stále pořádně nevím o co přesně v tomhle pořadu jde. Pravidla nejsou v celém pořadu stále nikde přesně vysvětlena a ano, ikdyž se je člověk nějakým způsobem asi dovtípí, opravdu to nepřidává člověku nic na tom, aby tuto věc chtěl sledovat nebo vůbec nedej bože dokoukat. Nevěřim, že existuje byť jenom jeden jedinej člověk, kterýho špatně zmapovaný osudy a příběhy danejch postav a podniků vůbec zajímají. Ano, rozumím tomu, že dělat pořad v prostředí, kde celá potenciální cílovka chce jen bizár a ničim jinym ji moc uspokojit nelze, je se snahou o trochu serioznější pořad poměrně těžký. To že týhle cílovce nandáte jakejsi nepřehlednej, nezajímavej a nudnej souboj restaurací (který by měli bejt jakože ty "nejlepší", ale člověk nemusí bejt uplně hloupej, aby si celou dobu uvědomoval, že ty opravdu "nejlepší" tohle fakt nemají zapotřebí), ty lidi úplně nepřesvědčíte. Tohle na mě bohužel z kontextu doby a okolností působí jako definitivní hřebíček do rakve Pohlreichova televizního působení a po už tolika kritizovanejch a divácky neúspěšnejch pořadech, tu je konečně jeden kterej je všechny zavře, stejně tak jako zájem televizních stanic o Pohlreicha, kterej sám při nejlepšim bude ještě pár let těžit slávu a popularitu z ustřížků bizardních situací z Ano, šéfe na Tiktoku, v horšim případě (pro něho, ne pro diváky) se po kompletním odvysílání tohohle pořadu po něm slehne zem. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

"Tohle je český až do prdele." Pohlreichče, ty starý lakomče! Kam si pro prachy duši dal. Už nejsi vtipný ani zajímavý. Ach ta vážná hudba v podkresu je vzkličující. Režie má diváky zase za tupce. V každé zkoušce nějaká chyba udělaná naschvál. Jednou kosti v rybě, pak slané špagety nebo tvrdý fenykl. Vrcholem divadelní taškařice je rozbor skryté kamery pro chybující personál. Naivní a nevěrohodný pořad , který na mě působí spíše jako parodie.  0/10 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o opačný pohled než světová válka proti blafům, kde se Zdeněk Pohlreich snažil vysvětlit restauratérům, že nejde o vaření na úrovni. Je dobre ze se Zdenek  pustil do dalsiho projektu. Shledl jsem dostupne 1. a 7.dil. Informacne je to opet bohate, jak ma fungovat prvoligova restaurace. Neni zde tedy tolik hlasek Zdenka jako obvykle. Spolehat na stesti v loterii je opravdu vlastnost looseru. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vlastně takový Ano, šéfe! naruby. Jenže ono koukat na to, jak je všechno dobrý a vlastně bezchybný není taková zábava jako koukat se, jak se borci topí v gastro bahně a pálí jeden smažák za druhým a snaží se otrávit své hosty. Ne, že by tenhle pořad byl špatný, pro restaruace bude sloužit jako dobrá reklama, jídla jsou tu vesměs krásná a určitě i velmi dobrá, servis bezchybný, jen asi prostě chceme toho hláškujícího Zdendu, kterýmu budou vypadávat oči z důlků při pohledu na tragické jídeláky. ()

kujon 

všechny recenze uživatele

Je to celé takové divoké - prkenné, umělé, rádoby profesionální za každou cenu (resp. snaží se to o to), nepochopitelně příliš rychle sestříhané (test jedné hospody proběhne v kratším čase než reklama, což se dle mého k tomuhle pořadu nehodí), má to v pozadí dramatický/veselý/různorodý hudební podkres - proč u show tohohle druhu?, vyumělkované. Pohlreich v tom působí jako nealko pivo - pořád je to dejme tomu on, ale chybí mu 90% vtipu, nadsázky, sarkasmu a sprostoty. Je to zkrátka úplný opak Ano, šéfe!, který diváci chtějí - nějakou zapadnou špeluňku kdesi v prdeli, kuchyňské amatéry, zmar, dno, nadávky, prozření, obrat a (mnohdy) happyend. A to zase bohužel nedostali, nechápu že to tvůrcům stále (po těch x méně či vůbec úspěšných následnovnících Ano, šéfe!) nedošlo. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama