Reklama

Reklama

Neklid na lůžku

  • USA Disquiet
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po téměř smrtelné autonehodě se Sam (Jonathan Rhys Meyers) probudí a zjistí, že je uvězněn v opuštěné nemocnici tajemnými a zlověstnými silami, které nemají v úmyslu nechat ho odejít. (bianci)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Daiker 

všechny recenze uživatele

No film začíná luxusně.... Prvních 20 minut s agresivním dědkem překvapila.... A to je vše. Pak nastoupí jakési neherečky typu Tutka obecná a vše šlo do háje.... Ty jejich jizvy nakreslené fiksem jsem jako neviděl 😂 Další postavy jsou jak z AHS light verze. Děj je trapný a nezajímavý.... Škoda, mělo to zůstat v komorním stylu a levná produkce by určitě nevadila..... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rhys Meyers už posledné dva roky berie len filmy pod svoju úroveň a ešte chvíľu a sám sa stane béčkovým hercom. Hoci má ísť o horor, ide len o film s nadprirodzenými prvkami, neprirodzenými hereckými výkonmi, náboženskými podtónmi, no zlyháva v primárnej úlohe a to vystrašiť. Vystrašiť môže maximálne len istú komunitu, pretože sa tu vyskytne aj zlý rasistický policajt. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sam(Jonathan Rhys Meyers) se probudí ve špitále ze kterýho není úniku. Lidé se zde objevují a zase mizí. A on neví která bije. A spolu s ním nebude vědět ani divák. Ikdyž je pravda, že po chvíli si asi každej začne domýšlet co že se to v tom špitále asi děje. I přesto, že jde o typ filmu na jedno podívání já mu ty 3slabší hvězdy dám. Mě to celkem bavilo. Zároveň si myslím, že moc šancí na úspěch tenhle film nemá, protože pro většinu lidí to bude jen nudný pobíhání po nemocnici. Ale třeba se mýlím. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem strašně dlouho nedal hororu odpad tak jsem si to musel vynahradit na tomhle. Chlápek má autonehodu a probudí se v nemocnici vedle něho je dědek co ho chce zabít tak po něm vyjede a chlápek ho zabije jde dále a jeho tělo není nikde  k nalezení a naopak na něho útočí znova. Tak mu uteče a narazí na další lidi co tam jsou (ženská co šla na operaci prsou, černoch co ho zabil policajt, policajt co ho zabil chlápek co vykrádal obchod, ženská co tam dělá a vozíčkář ) a po všech jdou 3 sešité ženské , údržbář , nějaká sestra a ten dědek a postupně tihle lidé mizí a objevují se. On chce jít nahoru, protože mu to ten vozíčkář pořád radí  ta co tam dělá chce , aby šel dole jelikož tam ukazuje východ. Na konci to vyústí v to, že ten vozíčkář je hodný a chce , aby se odsud dostal zatímco ta co tam dělá je zlá a chce, aby  tam zůstal. Tak on jde nahoru přibere jedno děcko a přežijou. 5 procent za obal a 5 za prostředí té nemocnice. Ruce pryč od téhle sračky nestojí to za to navíc se to táhne. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film nemá naozaj čo nove ponúknuť a aj keď servíruje všetko známe veci, je v tom veľmi nevýrazný a slabý. Bolo veľa možnosti, kam sa film mohol uberať a on sa uberie práve takou , ktorá žiadne záhadné prekvapenie neponúka. A tak je jasné, že sa tu nielen o žiadnu originalitu nejedná, ale hlavne je skoro od začiatku predvídateľný a úroveň tohto filmu výrazne znižuje aj celkom hlúpy scenár. Napríklad taká scéna z čerpacie stanice, kde sa nezmyselne niekto rozhodol utekať a iný ešte absurdnejšie strieľať. A tých primitívnych nápadov tu bolo oveľa viac. Je pekné, že v takomto braku sa našlo veľa známych tvári, ale škoda, že ani oni nemohli zabrániť chabému výsledku. Je fakt, že ani dobrý herci nemôžu zariadiť aj slušný výsledný efekt. Slabé 2*. ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama