Reklama

Reklama

Mahou Tsukai no Yome: Hoshi Matsu Hito

(seriál)
  • Japonsko 魔法使いの嫁 星待つひと (více)
Trailer 2

Epizody(3)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (3)

Zenpen (2016) (E01) 

Příjemný objev. Detailní kresba, místy komické, dobrý hudební doprovod, nulový infodump, velice zajímavý příběh, postavy, background story a skončilo to v tom nejlepším. Tady si někdo vyhrál... Netuším, kdy bude Part 2, ale za tu první plný počet. Part 1: 95% ()

Čúhen (2017) (E02) 

Překvapivé. Mystično šlo pryč, zaměřilo se to na normální příběh plný nevysvětlených věcí a podivným koncem, který mě zanechal takovým rozpačitým. Ani uspokojeným, ani vyloženě zklamaným. Rozpačitým. S prvním dílem se to nedá moc srovnat. Uvažoval jsem i o 2*, ale kresba a přednes je přecijen velmi pěkný. Takže zlatý střed. 60 % ()

Kóhen (2017) (E03) 

Jak to vcelku zajímavě začalo, tak to extrémně nudně skončilo. Holka za celou dobu strávenou v knihovně nedovedla pohnout se svým životem a za stále uzavřené krční trubice vyluzuje pisklavé tóny, které nejdou pochopit a člověk by ji nejradši pleštil. Žádná roztodivná rozuzlení, žádná překvapení, takový "meh" konec... Co jsem slyšel, bylo to OVA a bude z toho za pár měsíců 24 dílná série. Tak uvidíme. Potenciál by to mít mohlo. Natsume-chan? Fádních 45 % ()

Reklama

Reklama