Reklama

Reklama

Kill Her Goats

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Audra (Arielle Raycene) dostane ako darček vysnívaný dom, no čoskoro sa z neho stane živá nočná mora, keď prídu nepozvaní hostia, ktorým sa nový majiteľ domu naozaj nepáči. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Režisér se ukázal v roce 2015, se svým prvním Hororem Muck, který sice byl dosti amatérský, ale mně se to tenkrát docela líbilo (nahota, nahota, nahota). Po osmi letech je Steve Wolsh zpět, ale že by se posunul za tu dobu někam dál, se teda říct nedá (snad jen po technické stránce, je to o něco lepší, není z toho cítit až takový amatérismus). Ta úvodní scéna a ty titulky, tady jsem si říkal, že to vypadá rozhodně kvalitněji a čekal jsem, že to teda bude tak o dva levely lepší, než ten jeho první Horor, ale bohužel není. Příběh je kurevsky nudný, první hodinu se tu jenom žvaní (stopáž, je přepálená, mělo to být tak o dvacet minut kratší) a většinou se ty kecy nedaly ani poslouchat, nahoty je tu méně, to zakrývání prsou ve sprše, bylo docela trapný, vzhledem k tomu, že ty scény tu jsou hned dvě a celkem dlouhé, ale holky jsou tu pěkný, to se musí nechat, každopádně, hraní jim moc nešlo. Gore nezajímavé, levné a snad nejlepší scéna, byla právě ta úvodní. Kdo viděl Muck a nehodnotil odpadem, dá tomuhle šanci, ostatní můžou v klidu vynechat a věnovat 100 minut, něčemu jinému (28. hodnocení, 8. komentář) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj slasher, ale taký, že ho asi treba preložiť doslova z angličtiny, pretože zabiť jej kozy, znamená fakt, že kozy. Celý film je zameraný len na herečky, ktoré sú ochotné ukazovať svoje telo a dlho a poriadne detailne, čiže namiesto hororu ide skôr o erotický film, kde by som sa nečudoval, ak by režisér mal na kamere zaschnuté kilá semena. Tragický film, kde každá behá bez podprsenky po pláži, spí bez podprsenky, chodí po byte bez podprsenky, pozerá von oknom nahá, každá sa aspoň párkrát osprchuje, aby bolo všetko vidieť aj namokro, aj keď náhodou nejakú zavraždia, tak si ešte rýchlo stihne vyzliecť tričko. ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je toto za film? Na začiatku dvojitá vražda, veľa krvi, roztrhané hrdlo, žiadna emócia strachu. Nenadchlo ma to, lebo to bola predzvesť nezmyselného hlúpeho vraždenia a také filmy už ma nebavia. Lenže potom sa to zmení na nudný "dokument" o troch slečnách a ich prsiach. Úplne zbytočný filmový počin. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, chlapi, že byste již všichni byli ve věku, kdy vás vnadná dívka nechává chladným? Ano, jako film stálo tohle za vyliždíru, ale holky byly hezké a to co ukázaly také. Za to si zasloužily po dvaceti procentech, což dá dohromady, čtyřicet, že jo. Po nějakém čase sledování tohoto hororu, ehm, jsem to už bral jako přehled erotických klipů. A ten se povedl. Nu a na konci je dokonce překvapení. Což mne překvapilo. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Marně pátrám v paměti, kdy jsem v poslední době viděl něco tupějšího. Nevypátral! Tři hezká děvčata, která mají v hlavě řádně vylízáno,( vyniká v tom hlavně Audry, ta ani moc hezká nebyla) se stupidně baví a absurdně si zakrývají prsa, i když jsou v domě samy tři. To byl ten největší horor! Film neobstojí ani jako parodie, kterou po většinu času připomíná. Škoda, že peníze za natočení nevěnovali nějaké charitě. A tak jediný dobrý fór je na tabulce West Craven! ()

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený na mieste Cape Cod v Massachusetts. Natáčanie sa uskutočnilo ešte v októbri 2015. (Arsenal83)
  • Do závěrečných titulků jsou vloženy nepovedené scény. (pornogrind)

Reklama

Reklama