Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo miluje trable. Vloupala se do firmy otce a zavirovala celou počítačovou sít. Ani ve škole, kam byla poslána za trest ihned zpět, si nedala pokoj. Nemohla vědět, že virus Mangler, který vložila do školního počítače, je ztělesněním Zla. Dějí se nepochopitelné věci a studenti i učitelé jsou vražděni těmi nejbizarnějšími způsoby. Kamerový systém hledá další oběť. A Mangler si ji už vybral. Jmenuje se Jo. (Magic Box)

(více)

Recenze (20)

shinys odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, co mně donutilo tuhle úděsnou krávovinu dokoukat do konce. Snad jsem čekal, že se konečně NĚCO stane. Nestalo!!! Konec mě teda opravdu nadzvedl, a to když to tupý hovádko režisér vykradl vetřelce a dal tam Bishopa ovládaného virem i s bílou "krví" co mu po změření teploty řeznickým nožem, cáká z pusy. Tohle opravdu neměl Lance Henriksen zapotřebí. Humus ()

Beawish

všechny recenze uživatele

Hele, jděte do toho. Zákeřný počítačový program napadne budovu školy. Celou. A pohled na zavirované zahradnické nůžky, invalidní vozík (pozor, nikoliv elektrický) či požární sekeru je prostě boží. To vše komentované rádobyodbornou mluvou ve stylu "přes můj kódovaný fajrvól se na mý ájsíkjů nedostane ani efbíáj" a podtržené ochotnickými výkony neherců... Tenhle film se snad ani nedá hodnotit. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, co tahle sračka má společného s názvem The MANGLER? Zhola nic. Jak víme, THE MANGLER je MANDL. Ve filmu z roku 1995 jsme ho viděli, ve filmu z roku 2005 jsme ho viděli alespoň z části......ale tady..... to si snad dělali srandu? Názvem Mandgler pojmenovali virus v počítači. S předlohou to nemělo nic společného, navíc otřesné herecké výkony, ty holky byly vyloženě hnusné tlamy a ke všemu nebyla vidět ani jedna vražda, takže dětem přístupno. Prostě a jasně - hrozný SHIT! ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Film podle předlohy Stephena Kinga??? Podle předlohy to sice mohlo být, ale horší zpracování filmu jsem dlouho neviděl. Na to, že film je natočen v roce 2001 má horší efekty, než měli filmy v roce 1970 a podobně. I u nějaký pohádky bych se bál víc než u Manglera. Kniha mohla být dobrá, příběh o počítačovém viru, který po spuštění ovládne školní počítačoví a kamerový systém a zabijí všechny co se mu postaví do cesty, to dávalo naději na slušnou podívanou, ale nečekal jsem výsledek tohoto typu. Chápu, že to nemělo asi být natočeno jako tradiční hrozivé horrory, kde létají nohy, ruce a spousta krve, ale špetka tohohle by tu neuškodila. Jak může milovníka horrorů potěšit fakt, že ve filmu místo krve létají velké nůžky na větvě nebo co to bylo, nějaký ženský váleček na prádlo skřípne vlasy a urve jí to hlavu nebo co, žádný efekt. Žádná akce, nuda od začátku až do konce. Kdyby byl film z roku 1970, řekl bych ,, jo v pohodě, ale v roce 2001, kdy tu vládne počítačová technika, by měli přeci jen filmy obsahovat lepší efekty, lepší atmosféru, lepší hudbu a lepšího režiséra... ()

NICOX odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film sem viděla asi před 2 nebo 3 lety. Ale zaryl se mi do paměti jako to naprosto nejhorší co sem kdy (doposud) viděla. Ti co tomu dali nějakou hvězdičku, tak to mohlo být jen za to, že to brali jako komedii (a vtipnejch scén tam bylo fakt hodně, ale ne úmyslně). Já se šla ale dívat na horor!!! Fakt naprostá hrůza. Ruce pryč..!! 5 % ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama