Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 2

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (106)

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Tu sa vytralita všetka tá magickosť a hravosť, ktoré mali prvé 2 filmy, možno aj tretí. Kung Fu Panda 4 je už iba pre deti a to som zástanca animákov pre dospelých, ale toto dospelého človeka unudí k smrti. Teda aspoň mňa. Nie je tu nič, čoho by som sa chytil a pochválil, chameleónka ma absolútne nezaujala a až na pár zaujímavých scén, za ktoré aj tak môže Zimmer, si ma tento film ničím nezískal. A úprimne ma to od srdca fakt mrzí. Viac TU. | Hodnotenie: 4/10 | ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Já bych tomu řekl - Promarněná šance. Chameleonka měla dovršit ságu tím nejdelším a nejdrsnějším způsobem, jaký dosavadně měla... plný emocí a hlavně větší hrátky s duchami, nicméně ta finální bitva byla dle mého názoru hrozně rychlá. Mrzelo mě, že jsem neměl ten pocit, že jsem si mohl vzpomenout na něco hezkého z prvního dílu, něco na co bych mohl být pyšný z původních dílů. Určitě bych ocenil takové to jak tomu říkám pelíškovské zpříjemnění u srdce, kde se postava uvidí s postavou, obejmou se, pobrečí si, uvědomí si, že sága epicky končí. To samé u soundtracků, nic jsem z toho necítil. Konec byl takový... abych nespoileroval, no tradiční. Každopádně film jako takový plynul jako hodinky. Bylo super vidět zkamarádění chytré lištičky, respektive nástupkyně dračího bojovníka, celkem zajímavé bitky, hlavně v krčmě a honičky ve městě jak za Indiana Jonese. Nicméně mi tam bohužel chyběla ta nostalgie z jedničky... a to je ta pětka, která se tam objevila fakt jen zřídka. Vtipné momenty tam sice byly, ale bohužel hrozně málo. Je to škoda, ale základ tam byl, to znamená, že jsem se v průběhu filmu vůbec nenudil. ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 4 není příšerná, ale je neuvěřitelně nedopečená, nevýrazná, nesourodá a hlavně nudná. Celý to jede, tak nějak na půl plynu a nic tu člověka vyloženě neodpálí. Přičemž to nejvíce jde shrnout slovy promarněný potenciál. Po hledájící nástupce, zatím co se vypořádává s rolí duchovního vůdce a je konfrontován chameleonem, jenž bere podobu starých záporáků. Konfrontace se zločineckým podsvětím, které se musí stát jeho spojenci a i doslovný návrat starých záporáků. To vše zní na papíře naprosto famózně, ale v samotném filmu je to vše nevyužitý. Animačně i scénáristicky působí čtvrtý díl série strašně uspěchaně, jakoby vzali producenti první verzi scénáři a bez úprav ji nechali naanimovat během roku. Film tak postrádá větší sílu, poselství, hlubší postavy a hlavně atmosféru z opravdu živého světa. Velké zklamání. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší díl každý předchozí  díl pandy měl zajímavého záporáka s motivací Tai Lang měl motivaci na  Si Fua Lord Shen chtěl zabít Poa a Kai na Oogwaye  co má tenhle díl ? Nic prostě chameleonka chtěla umět kung fu a někdo jí řekl , že je na  to malá ona se naštvala stala se zlou nějak ovládla město a rozhodla se získat tu Poovu hůl , aby vysála sílu ze všech postav v duchovní říši (to, že v tomhle díle bojují podělaní králíci dokonce i pásovec se vůbec neřeší) . 3/4 filmu je v normálním módu jen se v někoho promění , aby se na konci díky té holi dostala k síle všech z té duchovní říše. Pokud se  těšíte na předchozí záporáky zklamu Vás Lord Shen tam má tak minutu a ani nepromluví Kai to samé a Tai Lang má v podstatě vše co je v trailerech nic více nic méně. I konec záporačky je nudný porazí ji jedním chvatem  a pak si ji odnesou do duchovní říše (jak to funguje, když je živá se nedozvíme ani to nikdo nevysvětlí). Jo a jinak zuřivá pětka se objeví až na konci s titulky a nikdo tam ani nepromluví.  Co chválím je nová postava Zhen ta to drží na průměru   pokud by byl další díl vyloženě jen o ní bral bych ho přijde mě zajímavější postava než Po. 40 procent ()

Chewy 

všechny recenze uživatele

Po musí žezlo předat dál, své vysněné a oblíbené povolání nahradit novým postem, nic menšího, než se stát duchovním mistrem. Hravá jednohubka, kde nesekunduje Pět postrachů, kteří mi nijak nechyběli. Animaci a stylu není co vytknout. Po se nikdy nerovnal nejlepším animákům, ale vždycky byl fajn nadprůměrem, který balancoval mezi 6-7/10, 3*. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • Jedná se první díl Kung Fu Pandy, ve kterém o sobě Po říká, že je Kung Fu Panda. (Bestfan112)
  • V originálním dabingu je postava Pandy Pig dabována americkým youtuberem Mr. Beastem (Jimmy Donaldson). (Tongo)

Reklama

Reklama