Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

obitus 

všechny recenze uživatele

Zajimavy horror, na jehoz pocatku stoji originalni napad, ktery neni (i pres nizky rozpocet) ubit nezkusenosti rezisera a hercu. Celou dobu si film udrzuje neprijemne tisnivou atmosferu, podporenou radou opravdu povedenych lekacek. Navic triky s krvi jsou pomerne cool a chlapec, ktery je ma na svedomi je uz od pohledu hodne neprijemnej. Jedna z nejzajimavejsich a nejlepsich veci, co sla u nas letos na dvd. Doporucuju i pres topornejsi herce. ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tendle film stojí stoprocentně za skouknutí pokud si potřebujete třeba umýt nádobí, nebo vyluxovat. Můžete si ho k tomu pustit a občas se podívat na zkrvaveného chlapce, který se rozprskne o autobus, nebo šílenou babičku která si dělá z lidí loutky. Vlastně ani nevím co kritizovat, protože v tomhle filmu podle mě není vůbec nic. Od scény ze začátku, kdy se zakrvavený neznámý chlapec dovleče na policejní stanici (tahle scéná jakž takž) jsem jen napjatě čekal kdy už ten film zkončí. Závěrečné rozuzlení je slabé, stejně jako celý film. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

V lesích kolem Vidlákova se ztrácejí lidi a tak má místní šerif a jeho parta pohůnků o zábavu postaráno. Zvláště poté, co k problémům s pohřešovanými přibude ještě jeden mladý exhibicionista s velmi vážnou poruchou srážlivosti krve. Celý film (tedy tu část, než jsem usnula) pobíhají strážci zákona jak bezhlavá kuřata, z hemofilika-nudisty prýští tělní tekutiny a odpudivé blikající vize, do toho se motá vrah a jeho oběti... a mě nezbývá, než tenhle nízkorozpočtový horůrek označit za režijně nezvládnutý maglajz s přizabitým potenciálem a místy humorným scénářem. Hvězdičku za vcelku atmosférické exteriéry a hvězdičku za snahu pro všechny, s výjimkou střihače a režiséra. 39% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Tragický horror? Parodie na horror? Ze začátku jsem byl navnaděn, protože se mohlo jednat o slušný lokální horror. Pak se objeví červený kluk (rozuměj od krve) a vypadá to, že bude zaděláno na zápletku. Prakticky během celého filmu nevíme, proč se po těch lesích potuluje. Ani nevíme, jaký smysl měl nabouraný autobus ve filmu, vlastně nevíme vůbec nic. Pak zjistíme, SPOILER: že vraždí poblázněná babi a udělá si doma spokojenou rodinku mrtvol. Fakt mi bylo líto mladé doktorky, která prakticky za nic nemohla. Stala se ale obětí špatného scénáře. Ten byl opravdu tragický a měl vliv i na herecké výkony. KONEC SPOILERU. Samotné zpracování filmu nás vrací kinematograficky tak o dvacet let zpět do béčkového světa osmdesátých. Alespoň že nám režie ke konci ukázala, proč se část hovadin ve filmu udála. Jinak opravdu téměř bezcenné dílo s několika slušnými zárodky, které nebyly prakticky vůbec rozvinuty. A když ještě přičtu otravnou pisklavou hudbu (zvuky), které byly strašně hlasité a nepříjemné - asi aby navodily nepříjemnou atmosféru, tak to bylo dost amatérské dílko. Jinak musím uznat, že v posledních pár sekundách jsem se opravdu dost lekl. Možná jen pro ten pocit stojí za to se na to podívat. Snad to bylo i trochu geniální. SPOILER: Když už červená postava vypadala kladně a pár věcí vyřešila (s babkou), tak ji prostě jiná (zřejmě archaičtější mrtvola) zlikviduje. KONEC SPOILERU. Fakt jsem se lekl, hlavně proto, že to bylo naprosto nečekané. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

UPOZORNENIE: Ľudia sledujúci hororové filmy iba sporadicky môžu tento komentár považovať za SPOILER !!! V akomsi lesnom parku stojí policajná stanica a jej "obyvatelia" sa chystajú na sťahovanie. Ich plány zhatí nahý zakrvavený mladík, čo sa z čista jasna vynorí z lesa a prikráča priamo do šerifovej kancelárie ... Na prvý pohľad sa tento kvázihoror javí ako invenčný nízkorozpočtový film. V skutočnosti ide o dementný "blábol" nezvládnutý tak po režijnej ako aj scenáristickej stránke, ktorý navyše postráda akýkoľvek hlbší zmysel či - prepytujem - pointu. Skrátka niekedy sa s obitusom nezhodneme. :-) No a aby som nezabudol: mladík je akousi "nemesis" zo záhrobia a má tuším pomstiť nejaké obete či čo ... :-) skrátka KRAVINA. (18.11.2005) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama