Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tendle film stojí stoprocentně za skouknutí pokud si potřebujete třeba umýt nádobí, nebo vyluxovat. Můžete si ho k tomu pustit a občas se podívat na zkrvaveného chlapce, který se rozprskne o autobus, nebo šílenou babičku která si dělá z lidí loutky. Vlastně ani nevím co kritizovat, protože v tomhle filmu podle mě není vůbec nic. Od scény ze začátku, kdy se zakrvavený neznámý chlapec dovleče na policejní stanici (tahle scéná jakž takž) jsem jen napjatě čekal kdy už ten film zkončí. Závěrečné rozuzlení je slabé, stejně jako celý film. ()

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Krv v tomto filme tečie potokom skoro v každom zábere filmu, no žiadnych brutálnych scén som sa nedočkal. Proste tu tečie krv kade tade a ktovie prečo? Až v polovici filmu som sa dozvedel o čo tu ide, dovtedy ma napadli len dve veci: - to je riadna blbosť, a - mal by som to vypnúť. No aj po vysvetlení to aj tak nebolo o nič lepšie. Proste ako keby som sa pozeral na akvárium s rybkami, ktoré plávajú sem a tam a nevedel prečo. Také bolo aj chovanie postáv vo filme. Atmosféra: 0 bodov. Herci: to nie sú herci. Dialógy o ničom. Hororový odporcovia sa po zhliadnutí tohto filmu utvrdia, že horory sú fakt blbosť (aj keď by to určite v žiadnom prípade nedopozerali). Hororovým fanúšikom to tiež nemôžem odporučiť, lebo po jeho zhliadnutí som ďalší horor už nechcel vidieť. Fakt dobrý nápad bol len na úplnom konci. Keby sa o tom natočil film, to by bolo zaujímavé. Ale pre tých posledným 5 sek. sa neoplatí pozerať toto B-čko (zle natočené a napísané B-čko). Ale krv tu tečie. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film moc nesplňuje to co se od hororů očekává a to je že se budete bát, je sice pravda že se tvůrci o něco takovýho jako je lekačky pokoušeli, ale na mě to nšjak neplatilo, ale aspoň jsem občas byl trochnu napnutej, i když to moc častej jev nebyl. A neni tam ani to, co jsem od filmu očekával a to nějaký pěkný vraždy a nechutný záběry, všechno to je takový klipovitý a neni pořádně nic vidět, až na konec na kterým se vyřádili a bylo to celkem brutální, jediný čim se moc nešetřilo je krev, tý jsou tam opavdu hektolitry a stříká a teče odevšad, ale to přece jenom nenahradí atmosféru a napětí, který tady moc nejsou ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Super. Chlapec zamatlanej od kečupu, co sám kečup vypuští snad ze všech možnejch otvorů svýho těle. K tomu jeho onen rádoby strašidelnej nepřítomnej pohled.Tohle má dnes strašit? Jestli tohle měla být pocta hororům, budiž. Ale jestli tohle měla bejt konkurence, v tom případě mě poserte. Asi jako když vezmete 30 hororů, z každýho vezmete scému a smícháte to a hle....Krvavé stopy jsou na světě. A nejvíc scéná, když zrovna policajtíčka napadne roztrhat fotky, a složit si z nich obličej toho roztomilýho klučíka. Sračka ()

peto580 

všechny recenze uživatele

jedna je za scénu v dome a ,,hororovo" dobré spracované masky ale ináč to bola fakt bieda. Keď sa zamyslím boli vo filme pasáže vďaka ktorým by som nadhodil ešte jednu navrch ale bohužiaľ. Alebo dám. Dám tomu 2 hviezdy. Jedna stále ostáva za tu scénu v dome a druhá je za celkom slušnú atmosfému na to aká blbosť to bola. Fajn, končím a už na profil tohto filmu nikdy nepozriem lebo budem nútený znížiť. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama