Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známý televizní moderátor se stěhuje z New Yorku do malého městečka zalidněného nejroztodivnějšími figurkami, s nimiž je Stan Hooper nucen se sžít. Cesta ke společnému žití však není nikterak jednoduchá. Novinky jsou nejsledovanějším blokem zábavných pořadů v Americe. A Minuta se Stanem Hooperem byla označena za nejoblíbenější minutu v televizi. "A je tu Stan Hooper. Každý týden vám líčím skutečné příběhy skutečných lidí. Problém je, že k vám vždycky mluvím z toho děsného křesla ve studiu uprostřed Manhattanu. Ale tak už to nebude. Už nikdy víc." Za několik dní. "Dnes večer se vám hlásím z Waterford Falls. Z malého města ležícího v samém srdci Ameriky. Z města, které mám tu čest nazývat domov." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný seriál, který nepatří k tomu nejlepšímu, ovšem když ho dávali na ČT, dobře jsem se u něj pobavil. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Situační komedie, která má celkem povedený humor, ale nepřináší nic převratného. Je to něco, co si pustíte, když televizi furt přepínáte a zrovna nic nedávají. ()

Anglie 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu patří spíš k průměru, nechápavost některých postav mi dost vadila. Ale Chelsea je správně ulítlá a pěkná holka. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Zřejmě díky mojí neutuchající lásce k situačním komediím, nerozumím až příliš chladným hodnocením tohoto celkem povedeného seriálku. Příběhy populárního New Yorského televizního komentátora na malém městečku a jeho sžívání s místními svéráznými obyvateli rozhodně nejsou žádným propadákem, ale celkem svěží oddechovkou. ()

Reklama

Reklama