Tento dokument nás pozve do zákulisí nejprestižnější motocyklové soutěže na světě. V dokumentu najdete také profily nejlepších jezdců, názory odborníků ale i realizačního týmu. Poznejte nehrané napětí, karamboly a touhu po výtězství v zajetí rychlosti v soutěži Moto GP. (masw)
Dobrý dokument, autentický. Zajímavá zpověď jezdců, techniků, vlastníků a dalších lidí okolo, kteří se nebojí mluvit o všech problémech a přiblížit tak člověku život kolem motocyklových závodů Moto GP.
Opravdu vyborny kousek. Delano velice poutave, zadny suchy dokument. Doplnen o nekolik sekvenci s opravdu suprovymi zabery doplnenych atmosferu-doplnujici hudbou. Nelze nez dat 5 hvezd.
Perfektně zpracovaný dokument, na Moto gp v brně nechybím ani jeden rok, skvělá podívaná. A to jak je v dokumentu zmínka o tom že půllitrový dvoutakt zní vedle litrového čtyřtaktu jako sekačka na trávu,je zatraceně pravda, a nepochopí to nikdo kdo to na vlastní uši neuslyší. Pokaždé když příjdu na GP a projede po trati byť jediný stroj z královské kubatury moto gp, tak mi běhá mráz po zádech. Mimochodem pro některé rýpaly: tuto sezónu měli moto gp obsah jednotně 800 kubických centimetrů. Potkávám totiž dodnes na závodech (i mimo závody) moto gp lidi, kteří si pořád myslí, že to jsou pětistovky a jsou schopni se s vámi hádat do krve,protože o žádných litrech nebo osmistovkách nikdy neslyšeli :o))).
Na Moto GP v Brně pokaždé od 2001 a od 2004 i v boxech a to se s žádným závodem ani pořadem v televizi nedá srovnat. Když člověk stojí metr od burácející motorky, u které se Valentino modlí ke stupačce a pak na ni hupsne a už je pryč... omg co vám mám povídat. Dávám 5 hvězd, protože jsem rád, že vůbec něco takového vzniklo. Některé infarktové závody jsou však několikanásobně lepší. A chcete li se něco zajímavého dovědět tak si do Brna zajeďte a prokažte svou kreativnost propašováním se do boxů jako já a klidně si se závodníky pokecejte. Jednou jsem zažil, že asi v osm večer normálně pár fanoušků zaklepalo na karavan Caseyho Stonera jestli by si nepopovídal a pak s ním klábosili dobrou půl hodinu :-D