Reklama

Reklama

Vyhlídka strachu

(TV film)
  • Kanada View of Terror (více)

Obsahy(1)

Zdá se, že Celeste má všechno, co si jen může přát: úspěšnou kariéru, sympatického přítele a luxusní byt s výhledem na město, který bere dech. Její pohádkový život se náhle změní v noční můru, když se stane cílem nebezpečného voyeura. Ten jí nejdříve posílá anonymní balíčky a obtěžuje ji dotěrnými telefonáty, záhy se k ní dostane dokonce do bytu. Vše nasvědčuje, že nebezpečným neznámým je nepřátelský majitel nedalekého baru David Jacobson. Protože je policie v případě sexuálního devianta bezmocná, půvabné ženě nezbývá než se vypořádat s nevítaným "obdivovatelem" sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Film jsem sledoval jen jedním okem, ale když jsem to poprvé zaregistroval, říkal jsem si: "Tohle už jsem někdy viděl. A ne jednou." Zápletka skutečně není moc originální, terorizující šmírák po telefonu tu už byl tolikrát (od áčkových filmů až po seriály jako Komisař Rex), že tento film nic nového nemohl přinést. Všechny takové filmy jsem bohužel viděl jen s dabingem a vždycky mě zajímala jedna věc - to jen u nás je to tak blbě nebo i v originále je psychouš znám už v půlce? V každém takovémto filmu se oběť teroru s šílencem vždy nevědomky setká. Nevím, zda v originále má ten dotyčný herec jiný hlas v telefonu a jinak mluví v reálu nebo je to neznámý herec s pro diváky neznámým hlasem, ale v našem dabingu je jeho identita díky známému hlasu jeho dabéra hned odhalena, protože naši dabéři se pořád opakují, a tak už ty hlasy máme v hlavě zažrané tak hodně, že když tím hlasem z telefonu pak slyšíme v následující scéně mluvit dosud neviděného chlápka, je jasné, že máme našeho člověka. A tím pádem je nám hned "zkažena" pointa, ale ne že by mi to u takového filmu vadilo, že přijdu o "překvapení", závěr totiž nijak šokující není. Ale některé originální napínavé momenty film má. Tak jako má blechy ve scénáři. Nejsem žádný fanoušek Shannen Doherty a nikdy jsem ji nemusel, avšak v tomto filmu mi nevadila. S hodnocením si nevím rady, ale nakonec dám slabší 3 hvězdičky. Ten film je totiž tak stejný, tak plný klišé pro film s touto zápletkou, že víte, co od toho čekat a s vypnutou hlavou jen relaxujete. ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladej ženy ktorú obtazuje psychicky narušený vouyer tu už bol niekolkokrát, ale takto sfušovaný som ho teda ešte nezažila. Scanár by som roztrahala a požula a režisérovi navrhla doživotne už nic nenatáčať. Shannen Doherty je rozhodne očarujúca žena a určite aj dobrá herečka ale v takomto TV prepadáku vyznieva aj ona pateticky. Hlavneho podozriveho rozonate asi uz v prvej polhodine a najradsej by ste hlavne hrdinke hodiny šalku d hlavu aby to konecne napadlo aj. Veelmi zlé spracovanie. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Další z povrchních snímků líčící nejen telefonické obtěžování sympatické restaurátorky deviantem, díky kterému se podíváme do několika luxusních newyorských ložnic. Klišovitými nánosy přeplácaný thriller z kanadských studií nicméně dokáže udržet na televizní poměry „solidní“ napětí (i když samotný pachatel je jasný už někde v polovině). ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Psychoteror - to je to co tu má hrát hlavní roli.Hraje, ale je to velmi slabý odvar. Nejsem expert přes optiku, ale mám pocit, že zde autoři několikrát "ustřelili". Dějově je to pomalé a závěr naprosto k ničemu. Tam kde by mělo být postupné odhalování, přichází náhlý konec. Ono zde vlastně nebylo co odhalovat, zločinec byl jasný už dávno před koncem. Takže dosti podprůměrné dílko, na které se dá ve velké nouzi po deseti letech snad ještě jednou podívat. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak špatné. Akorát mi zde trochu chyběla 1 podstatná a vlastně pro thrillery docela důležitá věc; a to atmosféra. Pořád jsem ji tam hledal, ale nenašel tu správnou, tu, která pomáhá vytvořit nadprůměrný thriller. Herecké výkony byly celkem chabé, but on the other hand, mě byl ukázán zajímavý příběh s docela slušnou zápletkou (až do té chvíle, než se recepční zeptal/nezeptal na číslo Celesty, jsem si opravdu nebyl jistý, kdo je tím šmírákem). Konec byl docela odfláknutý (jak se nechal padouch tak trapně praštit tyčí), ale v každém případě je to průměrný thriller, který neurazí žádného milovníka tohoto žánru, avšak ani ho ničím výrazně neosloví. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama