Reklama

Reklama

Tajemství velkých kaprů

všechny plakáty

Obsahy(1)

Český rybář Tadeáš Malák se vydává v jarním období po stopách velkých kaprů. Během jeho výprav ho ale čekají nepříjemné překážky jako nulová aktivita ryb, silný déšť, mráz a nakonec i povodně. (Tadas)

Recenze (3)

strnad 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo nový kdo přináší filmy ze světa rybařiny. Ačkoliv se jedná o první projekt Tadeáše Maláka alijas TMK fishing, je to výborně natočené a udělané a řekl bych i nadprůměrné. Normálně bych hodnotil 3 hvězdy, ovšem dávám 5 za velikou snahu a jako podporu. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Tadeášovi myslí kdokoli cokoli, tak Tadeáš fakt chytat umí a hlavně uznává chyť a pust.. jinak co se týče kvality dokumentu, tak ta je fakt dobrá vzhledem k tomu,že jde o první dokument.. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dohromady 7 dní. Záběr oblohy a noční scéna byly natočeny v roce 2022 na Berounce. Na některé noční scény Tadeáš Malák použil svojí první kameru Sony HDR CX220e z roku 2013. V čase 31:43 Tadeáš Malák použil stejnou hudbu při zdolávání velkého kapra, jako u jeho prvního videa z výpravy na jeho youtubovém kanále z roku 2020. Celkové náklady pro natočení tohoto filmu činily 14 530 Kč. (Tadas)

Reklama

Reklama