Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bola znalec saegaloviek, ale tento film naozaj nebol bohvie čo. Netreba k tomu asi ani nič dodávať. Ak máte veľa času, neviete čo s ním a náhodou ide v tv tento skvost tak si ho pozrite. Buď pri tom zaspite, alebo ak máte pri sebe dobrú spoločnosť tak začnete robiť iné veci..;-) Film vás určite nezaujme. ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe sa strašne rozšírili filmy na DVD z rôznych novín a časopisov. Dnes som tak náhodou doma jeden taký zahliadol ako sa váľa a keď som videl Seagala na obale, no neodolal som :). Nieže by som čakal nejaký super zážitok, ale nejako mi tento ujo prirástol k srdcu :). Dnes opäť raz ako vyslúžilý vojak William Lansing, ktorý si užíva "dôchod" a dopisuje si s malými dievčatami (koho napadla táto úchylná myšlienka netuším :)). Jedného dňa sa ozve minulosť a aj desivá správa, že jeho obľúbené dievča menom Irena mu už nemôže napísať. A tak sa vydáva cez pol planéty zistiť čo sa stalo a medzitým zaklope na dvere citlivej témy obchodu s ľudmi. Zaujímavosť je, že na obale drží M16A2, ktorá sa vo filme paradoxne vôbec neobjaví :). ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se Seagal nevyspí (neobejme se zatmívačkou) s nějakou holkou, není to ta pravá moderní seagalovka. Tady ještě nebyl tak vypasenej a směšnej, jenže film je jedno velký bláto. Není zábavný, není akční a Matt Schulze je legrační od prvního Rychle a zběsile, tady ta jeho trapnost skáče do závratných výšin. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Kéž by byla poslední...i když fakt je, že poslední Stevenův film Zákon ulice byl uplně někde jinde, než ty filmy z této skupiny. Takže oprava, kéž by byl poslední z těch opravdu sračkovitých a nastoupila eskapáda těch úspěšnějších. Seagal má také právo hrát akčně a zábavně i když se snaží jak nejlíp může. ()

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední mise nemá ani spád, ani napětí, ani není vtipná... Je to ideální film na páteční večer. Zneužívání mladých holek je jako motiv použito tak elegantně, že vlastně divák ani nemusí být konfrontován s nepříjemnými detaily, které by film mohly zenchutnit. Zase na druhou stranu je tu spoustu záběrů na věci okolo - prostoru se hlavně dostává pro Seagalovy (myslím samo jeho postavu) filosofické hlášky a životní moudra. Navíc se dozvíte jak moc praktické je učit malou dívenku tajným kódům. Za šifru sestavenou z kousků suči, či co to bylo, jsem chtěl dát jednu gwiezdu, za Stevnovy sentence druhou a za tupost třetí. Pravda je, že použití motivu "obchodu s bílým masem" je dost nechutné a extra blbé. V tomto případě dávám "odpad" z morálních důvodů. (Hehe, stejně jako u Viewegha a Hřebejka.) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)
  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)

Reklama

Reklama