Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stevensova rodina z úspěšného televizního seriálu Even Stevens, který má na svém kontě řadu cen, včetně Emmy za nejlepší seriál pro děti a BAFTA (což je ocenění britské Akademie filmového a televizního umění), se objevuje i na filmovém plátně. Stevensovi dostanou skvělou nabídku strávit prázdniny na tropickém ostrově. Zpočátku vše vypadá jako sen, ale pak se jejich kouzelný domek na pláži rozpadne, domorodý sluha uteče a nechá je na holičkách bez přístřeší a bez jídla a členové rodiny zjišťují, že se stali nedobrovolnými účinkujícími nové extrémní reality show. Všechno, co dělají, je sledováno hledáčkem televizní kamery, takže Stevensovým nezbývá nic jiného, než dát hlavy dohromady a vymyslet jak z toho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál Stevensovci som voľakedy dávno pozeral a ak sa dobre pamätám, nebolo to až tak zlé... Rozhodne nie tak zlé, ako tento "film". ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Na prvé pozretie náhodou celkom pohoda. No iba pre tých, ktorým sa aspoň trochu páčil seriál. Mne áno, takže pohoda. ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Jméno lodi, kterou má Tom Gribalski, se jmenuje "S.S. Doris". Odkazuje na jeho matku Doris, která byla mnohdy v seriálu Báječní Stevensovi zmíněna. (Pumiiix)

Reklama

Reklama