Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luisa Fernanda Riera je mladá žena, obklopená bohatstvím. Její otec Ignacio by pro ni udělal snad všechno na světě, díky tomu je poměrně hodně rozmazlená. Chodí na právnickou univerzitu, kde se nesnáší s profesorkou Alicií Suárez. Když jí rozbije sklo jejího auta, přijde k ní Aliciin přítel Rodolfo a chce ji v ničení Alicina majetku zabránit. Luisa Fernanda se do něj zamiluje a jen tak lehce se vzdát nemíní. (duklak2)

(více)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jižní Amerika je proslulá svou bohatou "plodností" těchto seriálů právě proto, že Jihoameričanky jsou nesmírně krásné a půvabné ženy, které jsou jako stvořeny pro účinkování v tomto populárním druhu televizní zábavy. Scarlet Ortiz patří pro mě mezi ty nejnádhernější krásky:) V mých hodnoceních opravdu mnoho odpadů nedávám. Pokud nejsem nějakým dílem vyloženě pohoršena či znechucena, tak myslím, že i ty největší škváry (v tomto případě venezuelského původu) si zaslouží alespoň tu jednu hvězdičku. ()

carly 

všechny recenze uživatele

hlavný hrdina bol taký trochu slizký a osudy hlavného páru ma moc nezaujali. oveľa zaujímavejší boli napravený "zlý chlapec" Miguel Enrique a "chudobné dievča, čo ku šťastiu prišlo" Miriam. tí to vlastne aj celé zachraňovali. ()

Warlukyn 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela mě jako jedna z mála opravdu velmi chytla a to sem na ni koukal ve 13 letech prostě bombice a zamilovanej příběh. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když se začali "rozjíždět" telenovely,a každý na ně nadával,tak jsem si řek že jednu skouknu aby mé narážky byly autentické.Viděl jsem snad každý díl tohoto(lidi,nekamenujte mě:-)) nebylo to zas tak zlý,a pro ty méně zasvěcené do toho žánru,tak každá telenovela je jen o tom,že jedna ženská závidí chlapa té druhé,a o tom je celej ten seriálovej počin.Když dneska přepínám programy v časové fázi a vidim ty telenovely co jim tam z tý pusy padá ven,a co tam řeší za blbosti,tak si vzpomenu na tuhle telenovelu,a je to slabý odvar. ()

Reklama

Reklama