Reklama

Reklama

Suitable Flesh

  • Velká Británie Suitable Flesh
Trailer

Obsahy(1)

Psychiatričku Elizabeth Derby (Heather Graham) navštíví tajemný pacient (Judah Lewis), který trpí disociativní poruchou identity. Elizabeth se jím nechá svést a začne jím být posedlá. Její tělo následně ovládne démonická entita. (raininface)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Lékařská etika? Ta se jí netýká.“ Když je psychiatrička dobrá hospodyňka, pro pacientovo pírko i přes gauč skočí. No jo, Amerika. Já svou doktorku místo pozdravu rafnout za frndu, dostal bych takovou přes hubu, že bych přeplachtil ordinaci jak kormorán a místo do jejího klína bych nos zabořil akorát tak do diplomu na zdi. OKÉNKO IZOLACE v blázinci: [][] O jaká přísloví nás bisexuální hezounek Asa obohatil? []Lepší doktorka v hrsti, než pacient na střeše.[]V mladém těle starý duch.[]Střídat těla jak ponožky. []Lékařská kobyla chodí bosa,“ aneb psychiatrička co  potřebuje psychiatra. []Pojeb se sám!“ A pak že to nejde. [][] Asa by měl na lékařských fakultách přednášet: „Rozdíl mezi disociativní poruchou osobnosti (Shelter či Split) a posednutím typu switch,“ aby budoucí brýlaté cvokařky věděly, pod jaký typ pacienta si můžou lehnout a koho raději preventivně zhypnotizovat a vyhodit z okna. Stejně mi bylo Asy líto, jak to měl složitý. Mumlání, svíjení, skučení bolestí, vyhřezlé klouby... Očividně neznal techniku letmých doteků z Anděla smrti ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Joe Lynch a adaptace povídky od H.P. Lovecrafta. Je to tak trochu televizní hororový Thrller, který jakoby vypadl z 90.tek a pro někoho bude neúprosný, já s ním však problém nemám. Dojde tu na sex, na krev i na černý humor a to mi na 3 hvězdy bohatě stačí. Je to sice béčkový retro trash jak víno, ale kdo s tím problém nemá, tak s film dokáže užít. Psychiatrička začne být posedlá jedním ze svých pacientů, který se zdá, že má několik osobností, ale celé se to trochu zvrtne. Hodně mě tu bavila Heather Graham, především v závěrečné třetině, která má skvělé hlášky a je tak nějak rajcovně creepy, celkem mi to zde pasovalo. Jestli se dá film doporučit nevím, očividně moc lidem nesednul, ale má rád nevšední bizáry, tak může zkusit. 5.5/10. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto by povedal, že Heather Graham a Barbara Crampton majú dokopy už skoro 120 rokov? Tie plastové technológie a zubné protézy sa neuveriteľne vylepšujú. Inak celkom dobré thrillerové béčko s hororovými prvkami spred skoro polstoročia, ktoré nemožno brať na rok 2023 vážne a predloha bola napísaná pred 90 rokmi, takže aj toto treba brať do úvahy. Podľa mňa si to herci užívali, oni určite vedeli, že budú v tých svojich polohách vyzerať trápne a že divákov skôr pobavia, než vystrašia. Teda pobavia, ale výsmechom. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V podstate klasická Lynchovina, s ktorou sa človek najprv akosi nedokáže stotožniť, ale keď sa naladí na tú správnu vlnu, začne si to celkom užívať. Síce sa tu Joe oproti iným svojim dielam trochu krotí a necháva namiesto pre neho typického násilia vyniknúť skôr intimitu, ale kompenzuje to temnou mytológiou vďaka ktorej má film svoj štýl a dokáže vďaka transformáciám medzi postavami neustále prekvapovať. Nesadne to každému a hodnotenie bude dosť rozporuplné, ale ja som spokojný, pretože Joe Lynch si ide svoje a nenechal sa zlanáriť nejakým väčším štúdiom, ktoré by mu obmedzovalo jeho tvorcovskú víziu. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

"Suitable Flesh" nepřináší nic mimořádného, místo toho se snaží o pořádnou devadesátiminutovou zábavu s kontrolovaným rozpočtem a téměř se mu to daří. Začíná to docela zajímavě. Lewis se v roli problémového mladíka solidně snaží, ale jak film postupuje a začíná nám být jasné, o co vlastně jde, začíná upadat a ztrácet jakoukoli sílu. Příběh není nijak originální a známe ho už z mnoha lepších hororů. Film působí spíše jako přehnaná, vtipná a kýčovitá hororová komedie s několika sexuálními scénami, které vás sice neohromí, ale i tak stojí za zhlédnutí kvůli Heather Graham. Poslední půlhodina je násilná a brutální, ale trpí nedostatkem věrohodnosti. Chvílemi se film opakuje a ukazuje tak opravdu průměrnou kvalitu scénáře i hereckých výkonů. Vše směřuje až k onomu vrcholnému zvratu, který je po celou dobu předvídatelný, ale funkční. Uvítal bych více krve! /50%/ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Hlavné natáčanie prebiehalo v Jackson, Mississippi v máji 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama