Reklama

Reklama

Bez lítosti

(seriál)
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 45 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Strhující dokumentární série přiblíží divákům, jaký je život za mřížemi těch nejhorších, tedy na doživotí odsouzených vrahů. V nápravných zařízeních v Česku pobývá necelých 20 tisíc lidí, 49 z nich si odpykává doživotní trest za obzvlášť závažné zločiny. Bez lítosti představí osm takových jedinců, jejichž činy se dostaly do popředí zájmu médií. V osmidílné dokumentární sérii diváci uvidí například případ Michelle Sudků – vražedkyně ze Smíchova, Juraje Kučeráka – vraha se sekerovým syndromem, Miloslava Širůčka – vraha své vlastní rodiny, a další. Bez lítosti divákům přinese výpovědi vrahů, kriminalistů, ale ukáže i policejní záběry z místa činu a fotografie, ze kterých opravdu mrazí. (prima+)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (9)

Bez lítosti (2023) 

Je neuvěřitelné jaká zvěř žije mezi námi 😢😢😢 Je opravdu škoda, že je zrušen trest smrti... Tyhle zmrdi si zaslouží pověsit veřejně a nechat tak...! Rozhodně je nenechat žít na "hotelu" se  stravou, cigáry, kafe a pohodou co teď mají... Bohužel vězení u nás není trestem, ale odpočinkem s plnou penzí... 😢😢😢 ()

Michelle Sudků (2023) (E01) 

Zajímavý příběh a vysvětlení vraždy v obchodním domě... 🤔🤔 Prostě když je někdo na nesprávném místě v nesprávnou domu tak má smůlu... 😢😢 Jinak ta zrůda si nezaslouží nic jiného než provaz... Jinak nebyla to žena, ale odsouzený vrah! Tak jí takto měli oslovovat... ()

Josef Kott (2023) (E02) 

Njn hajzl co se chce dostat ven z vězení tak hraje na city, že je nevinný... Ano jak jinak vězení jsou plné nevinných... Jinak 4 vraždy v takto krátké době je opravdu síla a jen tak se to nevidí... ()

Rudolf Fian (2023) (E03) 

Všichni tyto hajzlové by zasloužili vypít tu sračku co mrtví... Rozhodně ne pohodový život v klidu vězení a né soucit či dokonce lítost... Šlo jim jenom o prachy a pro ně zabíjeli bez lítosti či nějakých obav... Vážně je škoda, že je u nás zrušen trest smrti 😢😢 ()

Miloslav Širůček (2023) (E04) 

No dobře mu ruplo v kouli a vyvraždil celou rodinu... No, ale schylovalo se k tomu celý jeho život... Rozhodně to není svatoušek, který by si zasloužil lítost či snad odpuštění... Mimochodem zarazilo mě, že si může požádat o podmíněčné propuštění...!🤔🤔 3 násobný vrah.. To snad ne.. 😢😢😢 ()

Lukáš Kopecký (2023) (E05) 

Můžu jen souhlasit... Je to neskutečná svině..! Rak sebestředný hajlz se dlouho hledá... ()

Jaroslav Stodola (2023) (E06) 

Neuvěřitelné, že něco takového volně běhalo mezi námi.. 😢😢😢 Jedním slovem čůrák... Nic jiného se nedá asi napsat..! 🤔😉 ()

Tomáš Vít (2023) (E07) 

Další magor co sedí na doživotí v base... Má jedno nej , je to nejmladší doživotně odsouzený 😉 Co dodat, asi nic protože co provedl a jak si nic jiného nezaslouží... Alespoň si na nic nehraje a bere to jak je i přiznává jak to bylo, to je mu ke cti... ()

Juraj Kučerák (2023) (E08) 

Tohle je teda síla co žije mezi námi 😢😢 No doufejme, že opravdu nebude propuštěn... No prostě Cikán co má IQ tykve a zavraždil "jenom" 2 lidi pomocí sekery... ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama