Reklama

Reklama

Bez lítosti


Jaroslav Stodola (E06)

(epizoda)
Česko, 2023, 45 min

Obsahy(1)

Nejznámější český sériový vrah Jaroslav Stodola před dvaceti lety spolu se svou manželkou Danou sprovodil ze světa 8 seniorů. Údajně jen kvůli penězům. Veřejná zpověď doživotně odsouzeného Stodoly, ve které se neštítí ničeho, včetně detailních popisů odklízení těl. (prima+)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu boli dve veci prekvapujúce. Po prvé: Stodola sa tam pri líčení svojho multivražedného príbehu smeje jak debil, potom si však uvedomíte, že on sa aj pred policajtami pri rekonštrukcii vrážd usmieval jak očarený rajským plynom. Proste psychouš na prvý pohyb kútikmi úst. Po druhé: Kurva, keď hovorí retard, dajte tam titulky! ()

Reklama

alba 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to bolo zdĺhavé, pomalé. Možno aj preto, že veľmi ťažko sa dalo rozumieť tomu Jaroslavovi - myslím jeho reči, artikulácii. Pri ňom by som prijala aj titulky. Čo ma šokovalo, ako obaja hovorili o tých vraždách bez akejkoľvek emócie... dokonca sa Jaroslav smial na tom, ako mu spadlo telo... Myslím si, že keby takíto boli prepustení, že by im nevadilo opäť niečo podobné spáchať, keďže som v nich nevidela emóciu ľútosti alebo že by mali pocit, že to bolo niečo zlé.. A ako sa ľutoval, že mal ťažké detstvo, to tiež je len výhovorka. Keby na konci neprejavil emóciu pri otázke, či sklamal svoju mamu, myslela by som si, že je to psychopat. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama