Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táňa Pauhofová odešla na mateřskou dovolenou a vzhledem k profesnímu vytížení svého manžela, talentovaného hudebního skladatele, zůstává na péči o novorozence, psa a domácnost sama. K herecké kariéře je však nucena se vrátit poté, co má kvůli nesrovnalostem v daňovém přiznání uhradit finančnímu úřadu částku, která je zcela za hranicemi jejích současných možností. Marianovi, který Táňu zastupuje, se pro ni podaří narychlo sehnat roli. Má hrát aktivistku a striptérku, jejíž specialitou je tanec u tyče. Tato role může vyřešit její finanční situaci, ale zvládne Táňa náročnou a absurdní přípravu v kombinaci s povinnostmi čerstvé a zcela vytížené matky? (prima+)

(více)

Recenze (5)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá Pauhofová. Zaprvé jí to moc slušelo, zadruhé i v té parodii na sebe sama působila přesvědčivě. A Haváčová má na to být komediální herečkou. Už v 3. epizodě se mi ta její etuda s "Bartoškovo dcerou" dost líbila. Dějových linek je ale v seriálu příliš a jsou kvalitativně nevyvážené. Prakticky každá druhá postava má svůj příběh a ten se táhne napříč epizodami. Něco je vtipné, něco nudné. Seriál tím ztrácí na kompaktnosti. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pauhofové návrat z mateřské ve velkém stylu. A to nejen v rámci role, ale i v reálu takhle sexy už dlouho nebyla, zvláště, když v minulých letech před porodem vypadala mnohdy jako anorektička, tak je třeba teda uznat ,že to mateřství jí opravdu prospívá. Přesně takhle jsem si ty výstupy hvězd sama za sebe představoval, a Táňa nastavuje ten správný parodický mód, kterého by se měli držet i v ostatních dílech. Do příštích dílů jsem teda zvědav, kdy konečně dostane větší prostor postava Kronerové, která je zatím spíše jen takové křoví, asi bude třeba povolat nějakého hereckého barda :) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně díl, který mě potěšil a pobavil. Maštalír v hlavní roli, naprosto super, Pauhofová snesitelná, intimní napětí mezi Issovou a Štěpánkovou by se dalo krájet, velmi podařený konec. Tohle byl díl, který mě navnadil na další sledování bez odporu. Jen tak dál. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama