Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér Jiří Havelka chystá celovečerní film o vrcholovém sportovci, hlavní roli má hrát jeho oblíbenec Standa Majer. Má to být jeho životní role, kvůli které odmítl jiné nabídky. Majer poctivě trénuje, drží dietu, má skvělou postavu, navíc díky němu slíbil pro natáčení peníze jeden důležitý komerční partner. Herce zastupuje Jiří. Režisér Havelka dostane vysoký grant na Slovensku, podmínkou je ovšem hlavní role pro slovenského herce. Ze Slovenska přijíždí herec Juraj Loj a setkává se v agentuře s režisérem Havelkou i Jiřím, kde se mu oba snaží vysvětlit, že role je obzvlášť fyzicky náročná. Juraj má ovšem, jako bývalý gymnasta, bezchybnou postavu i kondici, jeho slabostí je ale čeština. Jiří a režisér se ocitnou v situaci, kdy na každého herce jsou vázány peníze, bez kterých se nedá film natočit. A oba musí hrát hlavní roli. (prima+)

(více)

Recenze (9)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z dílů, které stojí za to vidět. Jiří Havelka hraje perfektně, Majer i Slovák Loj jsou super. Zato linka Kronerová s Stankem je zcela zbytečná. V hlavní roli je však Hádek, který je super. Seriál konečně začíná bavit, kéž by to tak i pokračovalo. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek spíše dietnější, ale jakmile se Majer pořádně nasere, tak se to rozhejbe, a dialogová výměna s "novou-lepší verzí scénáře" je určitě jedním z nejlepších momentů dosavadních dílů. Pořád teda čekám na nějakého toho barda pro Kronerovou, ale možná, že její roli teda nabalí na nějakou vztahovou linku. Jestli něco lze vytknout, tak to, že nějaký nosný děj v podstatě chybí, zatím se pohybujeme hlavně v rámci jednotlivých epizodních linek a věci mimo ně jsou zpravidla dosti minoritní. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krasavci Juraj Loj a Stanislav Majer soupeřící o hlavní roli mě pobavili, navíc je na ně opravdu pěkný pohled. Příjemný byl i Jiří Havelka, odcházející v závěru s rukou v sádře. Více prostoru měla i Zuzana Kronerová, kterou mile doplňoval Daniel Krejčík. Martha Issová je ozdobou tohoto seriálu, v každé scéně je skvělá. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama