Reklama

Reklama

Třída jako řemen

(seriál)
Animovaný / Rodinný
Československo, 1991, 7x7-8 min

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy „třídy jako řemen“ s důvtipným, ale nenapravitelným žákem Sluníčkem, vynálezcem i školníkem Kudláčkem a třídním učitelem Pražmou napsal spisovatel Milan Pávek. Scénář Jiřího Kubíčka realizoval režisér a animátor Zdeněk Vinš ve Studiu Jiřího Trnky, K.F. a.s. v roce 1990. Výtvarníkem sedmidílného ploškového seriálu je Jaroslav Kopecký. Animované pohádkové příběhy s vtipem a humorně namluvil Václav Postránecký, hudbu složil Miloš Vacek. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Druhý a prozatím poslední reřisérský počin ne moc známého dětského režiséra a animátora Zdeňka Vinše. Neuvěřitelné příběhy "Třídy jako řemen" s důvtipným, ale nenapravitelným žákem Sluníčkem, vynálezcem i školníkem Kudláčkem a třídním učitelem Pražmou. Dle výtvarného pojetí mi to trochu připomínalo, nebo takhle něco málo to mělo z jiných oblíbených seriálů a to přímo z Macha a Šebestové nebo ze Žofky a spol, samozřejmě ale ne tak úspěšný. Výtvarníkem tohoto sedmidílného večerníčkového seriálu byl Jaroslav Kopecký. Namluveno s vtipem a s humorem hercem Václavem Postráneckým. Hudbu složil Miloš Vacek. Horší průměr 1,5/5*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zdeněk zas jednou Vinšoval dětem a nutno dodat, že tak hrozná jako výprask řemenem tahle animovaná série zas nebyla.. Postránecký tradičně výtečný.. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama