Reklama

Reklama

The Passenger

Trailer

Muž je nucen čelit svému strachu a konfrontovat se s pohnutou minulostí. Musí najít způsob, jak přežít, když se jeho spolupracovník zlomí a začne násilně zabíjet. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slušnej rozjezd je záhy dojebán tím že se předtím zajímavá a tichá postava vraha rozmluví a zjišťujeme že se jedná o naprostýho blbečka s uplně nesmyslnou motivací, tedy i zápletkou filmu. Nelogičnosti se na sebe kupí s každou přibývající minutou a korunu tomu nasazuje konec plnej hysterickýho přehrávání a naivní pointa. Hvězdu dávám jen za solidní hudební doprovod a to že jsem se od srdce zasmál když hlavní hrdina vyprávěl o trauma z dětství. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Že horor. Toto bol horor len v tom, že dokázal, ako dokážu byť aj muži prehnane hysterický, a to tu dokonca bola ženská bez oka a zvládalo to perfektne, za to psychopat s fúzikom sobášneho podvodníka tu hysterčil ako pätnástka pri pozitívnom tehotenskom teste.  Z hororu tu inak ostali len nejaké krvavé striekance. Ale čo by som čakal od režiséra, ktorý založil kariéru na točení gay filmov? No hlavne tie striekance. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

V duši troud a jáma bezedná, krve proud a cesta vražedná.“ Jednooká učitelka varuje školáčky: brokovnice není vhodný terapeutický nástroj pro léčbu trpící duše! A jizvy z dětství vám neodstraní ani sebetvrdší guma ze školního penálu, natož nějaký frustrát ze dna společenského žebříčku, s vražedně spasitelským komplexem. Může ale ukázat cestu a tou je odpuštění. Svým viníkům i sobě samému. Btw, už nikdy si nebudu stěžovat, že jsem měl v práci den blbec... OKÉNKO FASTFOODU: [][] Co nejhoršího se vám v práci může stát? [][] Že vám šéf začne mazat med kolem huby. [][] Že ten med zajíte den starým, olezlým hambáčem. [][] Že se kolega rozhodne v práci vymalovat. [][] Že pak začne zesnulému vedoucímu fušovat do řemesla, coby mentální kouč. [][] Tahle krvavá road back movie mě hned zpočátku vtáhla a už nepustila. Napnutý a s žaludkem sevřeným strachem jsem ji přežil a poučil se. I já odpouštím svým viníkům, všem pěti. P.S. pro JASON_X: Krejž holého! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Zdejší žánrový přiřazení k hororu je o5 mimo. The Passenger je psychologickým thrillerem o jednom nýmandovi(Randym) jemuž víceméně diriguje život matka a kolegům v práci je pro smích. Randy nedokáže nebo spíš nechce rozhodovat nebo dělat zásadní rozhodnutí. Proč tomu tak je odkryje až jeho minulost a tragická událost z jeho dětství. Vše postupně začne vyplouvat na povrch poté co Randyho kolega Benson postřílí všechny zaměstnance podniku a vezme Randyho na jízdu za sebepoznáním. Film zatím moc přívětivých a příznivých reakcí nezískal. Já jsem ale jeho úmysl pochopil a mně film celkem sedl. Nebude to ale pro každýho. Hlavní je neočekávat zbytečně moc akce. Nějaká tu sice je. Je tu i krev ale spíš je to zase konverzační psychologickej thriller. Já osobně nemám důvod tenhle film nějak zatracovat nebo ho nějak hanit. 3hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmě jen náhoda, že poslední novela Cormacka McCarthyho nese stejný název, ale já si ho tady našel. Ten jeho nihilismus, konflikt se společností, těžkost neseného břímě i pojednání o osudu, který má každý ve vlastních rukou, dokud mu je jiný neustřelí brokovnicí. Neexistuje nic takového jako život bez krveprolití a je jen příčina a následek.. Outsider Berchtold a jeho nestabilní mentální kouč Gallner to celé odtáhnou na jedničku. Žánrové označení horor je tady zcela zcestné a natěšení recenzenti pak hodnotí to, čemu se možná měli obloukem vyhnout.. ()

Reklama

Reklama