Reklama

Reklama

Parťačky

  • Francie Voleuses (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě zkušené zlodějky a nejlepší kamarádky už nebaví utíkat. Přijmou proto do týmu ráznou Sam, aby jim pomohla s posledním úkolem, který se od těch předchozích dost liší. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (41)

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Krátká (nenatahovaná) jednohubka. Mix Heist, ženského buddy movie, střelené akční komedie, nic se nebere moc vážně. Pomsta za králíka je nemilosrdná, ale artová! Loupež obrazu uprostřed přípravy koncertu s poselstvím, jak je těžký uspokojit všechny ty vyhladovělí členy produkce, když v přípravě hot-dogů nemáte praxi, zato ale vaříte s láskou. PS: "Vážně nechceš zavolat mamince?" ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Krásný scenérie, několik velice dobrých scén (nákup zbraní na Korsice, postřílení gangu kdesi v Itálii i skoro závěrečná přestřelka v Paříži), výborná chemie mezi dvojicí hlavních hereček a samozřejmě má krásná milovaná francouzština. A pak přijde posledních cca pět minut a vy se jen ptáte - do pr*ele, k*rva fix proč? Netvrdím, že tohle byl do té doby film na 5 orionů, který bych si po čase pustil znova, ale solidní jednohubka, co baví... Ale zabít to takhle na konci, to chce fakt koule... Tři oriony, a to mám Mélanii Laurent a hlavně Adele Exarchopoulos opravdu hodně rád... Velká škoda toho konce... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo celkom nádejné, ale napokon ma to akosi nezaujalo. Prevedením mi to trochu pripomínal Charlieho anjelov, avšak s tým rozdielom, že tieto ženy mi vôbec neboli sympatické. A inak, celkovo som nepochopil kontext, že prečo vlastne robili všetko to, čo robili. A ten koniec, to bolo tiež dosť divné, keďže sme sa ani nedozvedeli, akým zázrakom sa podarilo prežiť tú priamu streľbu... Nuž, nebol to môj šálok kávy. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

už před více než 2000 lety bylo napásáno, že žena je nižší vývojový stupeň muže (byla jako druhá a ještě z odřezků). Takže je zcela jasné, že co měli za potřebí muži před 40 lety (vypatlaný akční film), dochází ženám až teprve teď. Celé to potvrzuje i překladatelka distributora - pardon distributorky (musela to být žena, muž by totiž uměl francouzsky daleko lépe a použil by správný překlad - "Zlodějky"). Další smutná věc je, že to běželo 10 minut a “parťačky” nezavřeli pusu (obzvlášť ta co ji dabovala Vondráčková). Non stop žvanění a rádoby hláškování. Navíc ta kulometná palba debilit. Tohle asi celé nedám. Po dalších 13ti minutách: odpad! To fakt nejde. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Režijní tvorbu Mélanie Laurent mám celkem rád, takže když jsem se dozvěděl o tomto jejím posledním kousku, neváhal jsem a nelituji, byť rozumím zdejšímu nízkému hodnocení. Označení komedie lze totiž považovat za dost zavádějící, humoru je zde pomálu, a kdo čeká nějakou řachandu, bude zákonitě zklamán. Adèle Exarchopoulos zde ovšem nejde nemilovat, takže už jen kvůli ní mě to potěšilo, stejně jako všechny ty překrásné lokace, kde se natáčelo. Dějově je to ale splácané z všemožných ohraných klišé a člověk se nemůže ubránit dojmu, že tvůrci o tom sami nemohli mít moc valné mínění a vzali to čistě jako kšeft, po němž za rok neštěkne ani pes. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:16:28 si můžeme všimnout u Carole (Mélanie Laurent) mikiny se zipem z limitované edice Adidas a Gucci, kdy se tyto dvě značky spojily pro sezónu 2023. (Arnyfe)

Reklama

Reklama