foto

Lucie Vondráčková

  • nar. 8.3.1980 (40 let)
    Praha, Československo

Biografie

Narodila se v Praze. Matka je textařka a doktorka filozofie, otec Jiří se zkoušel prosadit jako zpěvák, ale daleko známější je její teta Helena Vondráčková, která je už takřka 40 let stálicí české pop-music.

Lucie se už od raného dětství věnovala nejen hudbě, ale i herectví. Poprvé stála před kamerou už v sedmi letech. Od začátku 90. let uváděla v televizi pořad pro děti Marmeláda a příležitostně se objevovala v malých rolích ve filmech, zejména v pohádkách. Tím se stala velkým dětským idolem, ale stále dostávala daleko více prostoru v televizi než na plátně. Za všechny jmenujme například role v seriálech ARABELA SE VRACÍ nebo KRÁLOVSTVÍ KVĚTIN.

V r. 1993 vydala také své první hudební album. Jako zpěvačka je poměrně populární, ale dodnes žije tak trochu ve stínu své slavnější tety. První větší úspěch před kamerou získala až díky režisérovi Juraji Jakubiskovi a roli ve filmu NEJASNÁ ZPRÁVA O KONCI SVĚTA. Předloni si zahrála také v jeho dalším počinu POST COITUM a v současné době s ním spolupracuje i na snímku BATHORY, jehož premiéra byla předběžně ohlášena na jaro příštího roku.

Zajímavou hereckou kreaci předvedla Lucka také v televizním projektu Dušana Kleina TA TŘETÍ. Z poslední doby, ale asi nejvíc uvízla všem v paměti její postava sympatické snowboarďačky v diváckém hitu Karla Janáka SNOWBOARĎÁCI. Kromě natáčení filmů a CD Lucie také pravidelně hraje a zpívá v divadle Excalibur a do budoucna je to jedna z nejperspektivnějších mladých českých hereček.

Lukáš "Vojcl" Vojáček

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dědictví pod psa
2019 Beyond Her Lens
Hotel Limbo
Léto s gentlemanem
2018 The Perfect Kiss
2016 Decibely lásky
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky
2012 Labyrint
2010 Rodinka
2009 Country Club: První směna
2008 Bathory
Mr. Johnson
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2007 Kvaska
V hlavní roli (TV film)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
Poslední prázdniny
2005 Nepovedený kouzelník (TV film)
Umění milovat
2004 In nomine patris (TV film)
Křesadlo (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
Post Coitum
Snowboarďáci
2003 Království hříchů
Malvína (TV film)
2002 Báječná show
Kožené slunce (TV film)
2001 Královský slib
O víle Arnoštce (TV film)
Ta třetí (TV film)
1999 Na zámku (TV film)
1998 Kouzelný šíp (TV film)
Šmankote, babičko, čaruj!
1997 Nejasná zpráva o konci světa
Tu žijú levy (TV film)
1994 Hrad z písku
Nebeský pláč
Ohnivé jaro
1993 Císařovy nové šaty
Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Království květin (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1992 Sněhurka (TV film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
Denár v dívčí dlani - 1. část (E05)
2012 Rodinka (TV seriál)
Štědrovečerní překvapení (E06)
Cappuccino se šlehačkou (E05)
Miláček Daisy (E04)
další epizody (5)
Trapasy (TV seriál)
Poklad (S05E08)
2011 4teens (TV seriál)
Lyžák (E05)
Rodinka (TV seriál)
Slavíme (E01)
2009 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Paternita (S06E02)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
Panelák (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Soutchán (S05E09)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)
1996 Hospoda (TV seriál)
Záškoláci (S01E11)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Otrávená voda (E04)
další epizody (5)

Dokumentární

2017 Nebe peklo Lucie (TV film)
2013 Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013 (koncert)
2012 Film o filmu Kozí příběh se sýrem (TV film)
2009 Karel Gott 70 (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
2005 Johanka z Arku (TV film)
2004 Film o filmu: Snowboarďáci (TV film)
Pre coitum filmu: Post Coitum (TV film)
2002 Jak se točí Báječná show (TV film)
2000 Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Julian Záhorovský a Lucie Vondráčková - Umřu s tebou (hudební videoklip)
2018 Lucie Vondráčková - Nad Vltavou (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Paralelní světy (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Perfect Kiss (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - V Trávě (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Zásah (hudební videoklip)
2016 Lucie Vondráčková - Mít Tebe blízko (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Solnej sloup (hudební videoklip)
2014 Lucie Vondráčková - Jedou vozy prérií (hudební videoklip)
VoKoBere a Lucie Vondráčková - Kousek štěstí (hudební videoklip)
2013 Lucie Vondráčková - Co s tou touhou (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Labyrint (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Stůj (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková: Zombie (hudební videoklip)
Michal David a Lucie Vondráčková - Byla to láska (hudební videoklip)
2012 Lucie Vondráčková - Kdy vzlétnu já (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Ty jsi ten nej (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková a Petr Kolář - Vánoce bílý (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková, Josef Vágner - S láskou nám je líp (hudební videoklip)
2011 Lucie Vondráčková - 2x20 (hudební videoklip)
2010 Lucie Vondráčková - JMMR (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Kočičí (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Vánoční strom (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková, Radim Schwab - Vánoční přání (hudební videoklip)
2009 Lucie Vondráčková - Láska umí víc (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková: Kliperang (hudební videoklip)
2008 Lucie Vondráčková - Absolutní Absurdistán (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Boty proti lásce (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Fénix (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Skoč si do tý vody (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Tenkej led (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková a Petr Kocman - Já To Nejsem (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková a Taktici - Keď Ma Podvedieš (hudební videoklip)
2007 Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (hudební videoklip)
2006 Lucie Vondráčková - Nech mě jít (hudební videoklip)
2005 Daniel Landa - Volám (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Bránou zázraků (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Markytánka (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Vítr (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Úplně Down (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková feat. Filip Blažek - Hej Lásko Velká (hudební videoklip)
2003 Lucie Vondráčková - Náhodou (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Poušť (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Vlajkonoš (hudební videoklip)
2000 Lucie Vondráčková - Strach (hudební videoklip)
1999 Lucie Vondráčková - Hodina Duchů (hudební videoklip)
1996 Lucie Vondráčková - Láska na 100 let (hudební videoklip)
1995 Lucie Vondráčková - Don Diri Don (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Džíny (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Kdo tě má rád (hudební videoklip)
1994 Lucie Vondráčková - Den D. (hudební videoklip)
1993 Lucie Vondráčková - E.T. (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Tenisák (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2011 Touha (divadelní záznam)
2007 Tajemství (divadelní záznam)
2002 Na dotek (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Slavní (TV pořad)
2016 Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
2012 Limuzína (TV pořad)
Tajemství Lucie Vondráčkové (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Kolo plné hvězd (TV pořad)
2010 Dobročinná akademie aneb Paraple 2010 (TV pořad)
Machři (TV pořad)
TýTý 2009 (TV pořad)
Zas je tady silvestr (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Pelíšky slavných (TV pořad)
Sametové hašteření (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Česká hlava 2009 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
2008 Atlet roku 2008 (TV pořad)
Bravo tv (TV pořad)
Burianův den žen s Lucií Vondráčkovou (TV pořad)
Galashow s latinou (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
I love Česko (TV pořad)
Intimní zpověď (TV pořad)
Lucie Vondráčková To NEJ z TV (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2008 (TV pořad)
Modré z neba (TV pořad)
Mr. GS (TV pořad)
Neviňátka (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
2007 Burianův den žen (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2007 (TV pořad)
O korunu krále Karla (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
To byl ? (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Inkognito (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
Čétéčko (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
Inbox (TV pořad)
Svět na kolejích (TV pořad)
Večerníček má narozeniny (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Všichni tančí Novambu (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
Paškál (TV pořad)
2002 Díky za fíky (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
Český slavík - Mattoni 2001 (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
Lucie na bílo (TV pořad)
Pod pokličkou (TV pořad)
Věštírna (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Noc s Andělem (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1995 Crn crn (TV pořad)
Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám (TV pořad)
Eso (TV pořad)
Klub marmeláda (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(265)