Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Kde je pravda, to sa, samozrejme, nedozvieme. Ale urobené je to dosť nešťastne, úplne v duchu dneška: chce to byť zábavné, a la influencer... avšak ten materiál zábavný nie je ani trochu. Je to naopak veľmi ťažká, až tragická story. Navyše v druhom pláne ukazuje, aké jednoduché je manipulovať masami. Celkom sa bojím situácie, keď raz  tento svet vezmú do rúk súčasní mladí povrchní, emočne zabrzdení a nevzdelaní ľudia. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Původně jsem tenhle “dokument” v očekávání tendenčního blábolu neměl vůbec v plánu, leč člověk míní a manželka mění, takže jsem se mu nevyhnul. K mému velkému přkevapení to ale nakonec taková tragédie není a i když tu je pár momentů, které by diváka měly/chtěly dostat na stranu Amber Heard tak se jim to moc nedaří a Deppovi fanoušky naopak ještě víc přesvědčí o tom že je Heard ulhaná dorota. Mě osobně tahle pidisérie nic nedala ani nevzala a i nadále jsem tým Johnny (byť přesvědčený o tom že i on má máslo na hlavě…a ne jedno)…60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten, kto má na svojej strane verejnosť, je víťaz. Tým samozrejme nechcem povedať, že by Depp klamal vo všetkom, mrcha bola hlavne Amber. Pochybujem, že by ju týral a tie mee too žvásty boli tiež prehnané. A Deppovi sa ani nečudujem, že mu po tej ich x útokoch a odrezanom prste došla v lietadle trpezlivosť. Myslím, že sa rozhodlo správne, aj keď vo vyšetrovaní boli diery, to nepopieram. Dôležitejšie je ale, aby Depp už natočil niečo normálnejšie ako len tých Pirátov z Karibiku. Priemer. 60/100 ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Kauzu jsme moc nesledovala, jen to, cemu se neslo vyhnout v ramci zakladnich zprav, takže za mě zpracovány dobře. To, že dvě psychicky nevyrovnany trosky na sebe hazaji špínu je věc druhá. Ti dva si toho nemají co vyčítat. Depp starej fetak a ožrala se slabosti pro krásný mrchy a Amber vypočítává ulhana mrcha. Youtuberi na tom vydělávají a soudcem je hlavně fanaticka veřejnost. Obraz doby to poskytuje přesný. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný dokument, který mě zpracováním moc nezaujal, i když je zřejmé, proč ho tvůrci zpracovali právě takto. Pravdy se stejně nikdo nedobere, jako v mnoha jiných případech bude někde mezi. Beztak se jak žita mlátili navzájem. To co bylo opravdu zajímavé a děsivé, byla ta divácká masa “s názorem”, slepé zbožňování modly a brutální šikana možné oběti. ()

Galerie (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama