Reklama

Reklama

Neslýchané: Johnny Manziel

  • USA Untold: Johnny Football
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2023, 71 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o raketovém vzestupu a strmém pádu hvězdy amerického fotbalu Johnnyho Manziela, ve kterém promluví jeho přátelé, trenéři i on sám. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

campix 

všechny recenze uživatele

Untold mě baví. Americký fotbal mě baví. Johnny Manziel mě taky hodně baví. Jednoduchá rovnice a případ, jak to semnou tahle série sportovních dokumentů na Netflixu nemá vůbec těžké. Životní příběh hvězdy univerzitního fotbalu, který nezvládl svoji slávu a přestup do té nejvyšší ligy světa a zároveň otřásl samotnými základy univerzitních lig, které jsou samy o sobě obrovských businessem a mladí hráči z toho nemají prakticky nic. Velmi dobrá epizoda, ()

drederik 

všechny recenze uživatele

Slyšet od Johnyho agenta, jak využít jedný super sezony na college a následně vytvořit hype okolo problémovýho hráče, aby byl vybrán v 1.kole draftu, bylo výborný. Browns měli dlouhou dobu patent na tyhle výběry, takže jinde skončit ani nemohl. Jinak klasický příběh velkýho talentu co měl vše v piči. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh o mladém klukovi, kterému šel americký fotbal, stouplo mu to do hlavy, začal blbnout a pak se srovnal. Děsivé je, jak příšerný tlak na tak mladého, logicky tedy nesebejistého a nevyzrálého, kluka, vytváří klub, trenér i fanoušci. Tohle by neustál skoro nikdy, tak se divím, že oni se diví, když se jejich modly začnou kácet a zaplétat do skandálů. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Johnny "Football" Manziel rozhodně nebyl žádným otloukánkem a život teda uměl roztočit, jenže tenhle příběh jeho pádu, ačkoliv je sice smutnej, tak tady žádný sympatie k jeho osobě nijak nevedu. Ten fracek si to prostě zasloužil a narozdíl od jeho předchůdce Manti Te'a (američtí fotbalisti žijou nejspíš v jiný realitě), kterého jsem svým způsobem dokázal litoval, protože doplatil na dobu, kdy pojem "catfishing" nikdo neznal, tak Johnny měl všechno a ještě víc, co kdy mohl chtít a naprosto všechno sabotoval svým totálně dementním jednáním. Tady jde vidět, že i když máte všechno a můžete si připadat jakkoliv "cool", tak ve výsledku jste jen obyčejná troska. Čisté 3* ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ziistil jsem, že první projekce z této doku série bývají daleko zábavnější, než případné reprízy- tím pádem to nemá trvalou hodnotu a o ten prvotní dojem se zasadí moment překvapení plynoucí z (mé) neznalosti příběhů ponejvíce amerických sportovců. O Johnnym Manzielovi jsem až dodneška nikdy nic neslyšel. Neznal jsem jeho cestu na vrchol a už vůbec jsem netušil, proč se z něj tak bleskurychle poroučel. Ve střehu mě držela zvědavost, byť se tu místo jednoho slova řeknou čtyři, respektive to jedno tady pokaždé tak třikrát postupně zopakují. Ale dělají to zábavnou formou a i proto se ze mě stal pravidelný divák cyklu Neslýchané. Vyústění Johnnyho příběhu je zajímavé, vyhořel dřív, než stihnul shořet. Nebudou se z něj mít dobře další tři pokolení Manzielových, ale jak by řekl pan Vrána/ Králík- tohle prasátko si mohlo říct, bylo jsem v žitě. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama