Reklama

Reklama

Stay by My Side

(seriál)
  • Tchaj-wan 免疫屏蔽
všechny plakáty

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nechával jsem si tento taiwanský seroš až na včerejšek a dnešek do letadla, jak jsem se vracel po 15ti denním pobytu v Jižní Koreji a na Taiwanu a nasátý atmosférou tohoto z východu na západ tak rozdílného ostrova hodnotím vysoko. Dokonce jsem ještě včera zahlédl Liao Wei Po v TV reklamě v jedné cukrárně a zde hráli i jednu ze známých písní Japonce Yu Tenga ze seriálu We Best Love. Seriál bych charakterizoval jedním slovem: SUPERROZTOMILÝ. První dva díly jsem měl ale problém uvěřit teatrálnímu hraní Gu Bu Xia, pak se to zlepšilo, nadprůměrné, hravé, příběh byl ale hodně jednoduchý a ta škola být ani nemusela, z tohoto pohledu žádnou invenci ani posun jsem nezaznamenal. To ale neznamená, že se mi projekt nelíbil, naopak, a oceňuji též snahu obou hetero herců o ty desítky pusinek a kk díky za překlad ... 79910 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Tato série mě dostala nejen svou roztomilostí, romantikou, humorem, skvěle napsaným příběhem, skvělými hereckými výkony a skvělou kinematografií, ale i nahlédnutím do taiwanské kultury. K seriálu se určitě brzy vrátím, a doufám, že se dočkáme pokračování. ()

Skylar 

všechny recenze uživatele

Krásné a opravdu moc roztomilé. Mé srdce plesalo. Kdo si chce dát úžasnou romantickou oddechovku, tak vřele doporučuji tuto sérii. ()

Reklama

Reklama