Reklama

Reklama

Stay by My Side

(seriál)
  • Tchaj-wan 免疫屏蔽
všechny plakáty

Recenze (3)

Skylar 

všechny recenze uživatele

Krásné a opravdu moc roztomilé. Mé srdce plesalo. Kdo si chce dát úžasnou romantickou oddechovku, tak vřele doporučuji tuto sérii. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nechával jsem si tento taiwanský seroš až na včerejšek a dnešek do letadla, jak jsem se vracel po 15ti denním pobytu v Jižní Koreji a na Taiwanu a nasátý atmosférou tohoto z východu na západ tak rozdílného ostrova hodnotím vysoko. Dokonce jsem ještě včera zahlédl Liao Wei Po v TV reklamě v jedné cukrárně a zde hráli i jednu ze známých písní Japonce Yu Tenga ze seriálu We Best Love. Seriál bych charakterizoval jedním slovem: SUPERROZTOMILÝ. První dva díly jsem měl ale problém uvěřit teatrálnímu hraní Gu Bu Xia, pak se to zlepšilo, nadprůměrné, hravé, příběh byl ale hodně jednoduchý a ta škola být ani nemusela, z tohoto pohledu žádnou invenci ani posun jsem nezaznamenal. To ale neznamená, že se mi projekt nelíbil, naopak, a oceňuji též snahu obou hetero herců o ty desítky pusinek a kk díky za překlad ... 79910 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Tato série mě dostala nejen svou roztomilostí, romantikou, humorem, skvěle napsaným příběhem, skvělými hereckými výkony a skvělou kinematografií, ale i nahlédnutím do taiwanské kultury. K seriálu se určitě brzy vrátím, a doufám, že se dočkáme pokračování. ()

Reklama

Reklama