Reklama

Reklama

Sex, kočky a muzika

  • USA Vinyl Dolls
všechny plakáty
Pornografický
USA, 2002, 92 min

Obsahy(1)

Dívčí rocková kapela Vinyl Dolls má nadosah nahrávací smlouvu. Před rozhodujícím koncertem se však Samantha, Franny a Kim pohádají se zpěvačkou Alex, a ta skupinu ve vzteku opustí. Na druhém konci města kytaristka Nola přistihne svého přítele Doylea při nevěře a rozhodne se opustit jeho i zchátralý bar, v němž vystupuje. Náhoda ji přivede na konkurz Vinyl Dolls, a tak je koncert zachráněn. Všichni jsou novou zpěvačkou nadšení a Will, místní zástupce šerifa, se do ní na první pohled zamiluje. Když se však pokusí zjistit o záhadné dívce víc, čeká ho v policejní databázi nepříjemné překvapení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Jeremiah

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem obdržel to, co jsem od něho očekával. Dějový podprůměr, hezké a sexu chtivé holky, to vše proložené docela obstojnou hudbou. Jako film těsně před usnutím - dobré = 2. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné i v daném podprůměrném žánru, velmi málo příběhu a moc sexu i na takovýto film, jediným překvapením pro mě byla hudební stránka, která nebyla tak špatná, jak by se dalo čekat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru erotických filmů na Nově docela solidní kousek kinematografie okořeněný i muzikou a protože tu hraje i dle mého nejhezčí herečka tohoto žánru Ander Page tak hvězdami nešetřím. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné,co lze na tomto filmu hodnotit kladně je výběr "hereček".Vesměs to jsou hezké holky s hezkýma postavama,ale jinak filmově je to ubohost,ne? ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V rámci erotického žánru jeden z kvalitnějších kousků. Poteší relativně stravitelné herecké výkony, celkem sexy "hrdinky", ta blondýnka je dokonce hezká, a taky pop-rocková hudba, která doprovází erotické scénky, namísto takových těch obvyklých stupidních melodií. A dokonce ani děj není nějak extra otravný... ()

Reklama

Reklama