Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (610)

plakát

Cashback (2006) 

Napíši to asi takto. Do 30 bych dal 5*, do 50 by to byly 4*, takže nyní za 3* :) Moje zřejmě nejblbější recenze, ale co, že ? :D

plakát

Carnivale (2003) (seriál) 

Musím to napsat - viděl jsem Ameriku a její sen a vyděsil jsem se :(

plakát

Hvězdná brána: Atlantida (2004) (seriál) 

Pouze můj subjektivní názor.  Pro mě ztratil seriál glanc v okamžiku nástupu Ťapinky. Cítím z toho totiž více než oživení seriálu :(

plakát

Noc plná zázraků 2 (2015) 

Na zázraky nevěřím. Možná to je i proto, že mě nikdy žádný nepotkal. Celý život bojuji a setkávám se pouze s neúspěchy, bolestí na duši a výsměchem. K filmu se toto nevztahuje ( ten se mi docela líbil) , pouze si zde vylévám svou bolest.

plakát

Ohněm a mečem (1999) 

Místo toho, aby náš národ byl hrdý na svoji minulost hledá jakoukoliv možnost jak vlézt komukoliv většímu do chomoutu. Chybí nám čest, a již ani nedokážeme s hrdostí vzpomenout našich slavných předků. Naopak dovolujeme, aby nám pomlouvači zpochybňovali naše velikány ( Přemysl Otakar II., Karel IV. , Jan Hus a Jan Žižka )  tím, že z nich dělají škůdce. Začínám se vážně obávat o celý národ český. V tomto se musím poklonit před Polskem , který i tímto filmem dokazuje, že si váží svojí minulosti a nezavrhují ji. Na to jak jsme malý stát, byli jsme velikány v umění , hudbě, kinematografii, vědě i v některých odvětvích sportu - nyní jsme dáni napospas světu a naše vlády hledí pouze na svůj blahobyt a normální lidé jsou jim k smíchu. Je mi líto, že jsem toto musel napsat, ale takto to cítím .

plakát

Nunui yeowang (2006) (seriál) 

Tento seriál mě přesvědčil o správnosti mých dvou zjištění. Nelze rozumět ženské duši a pochopit orientální myšlení. Seriál hodnotím z "prvního podání", tak jak na mě zapůsobil. Chvílemi jsem byl nahoře, abych byl v dalším obraze vržen do hluboké beznaděje, chvíli jsem se smál aby mě hned na to vytryskly slzy zármutku. Nevím, jestli budu schopen ho dokoukat. Podobně na mě zapůsobil seriál Proč? 13x proto. Není mě dobře na těle ani na duši. Ještě poznámka po shlédnutí celého seriálu : nejuplakanější film, který jsem kdy viděl. V každém díle potok slziček.

plakát

Cestovatelé časem (2016) (seriál) 

Náznaky, konspirace, ale něco mi říká, že na každém šprochu pravdy trochu ( Covid , hrozba AI atd. ) .

plakát

Love and Dance (2009) 

Když se spojí tanec, vášeň a láska a tím vším se zatřepe, může vzniknout něco, co vám přinese do duše radost a nový elán. Právě toto se mi přihodilo s tímto filmem. Pokud jsou navíc dobře vybraní protagonisté, kterým toto uvěříte potom je na světě zase o něco lépe.. Krásní a milí lidé, nádherné taneční choreografie a atmosféra kmitající nahoru a dolu jako proud vody v tobogánu. Co chtít v dnešní hektické době více , že ? Je tam samozřejmě několik slabších pasáží, ale i tak stojí za to dát tomuto filmu šanci.

plakát

Četa v akci (1987) (seriál) 

Jenom krátce můj názor - tento seriál je reakcí na film Četa natočený Oliverem Stonem. Měl za účel zmírnit negativní pohled na válku a US vojáky bojující ve Vietnamu. Seriál byl uveden na TV Premiéra - příšerný dabing.