Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 3

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2019 (Alternativní 23x80 min)

Obsahy(1)

MasterChef Česko je neobyčejná kulinářská reality show o amatérských kuchařích, kteří na televizní obrazovce předvádí svůj um a vzájemně bojují o titul MasterChef a výhru půl milionu korun. Letošní ročník přináší nové složení poroty. O vítězi budou rozhodovat jedni z nejlepších kuchařů současné české gastronomie: michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý kuchařský talent Přemek Forejt. MasterChef Česko přinese mimo jiné emoce, přehlídku nevídaných výtvorů z rukou kuchařů amatérů i pohnuté lidské osudy a trnitou cestu k vítězství, na jejímž konci zůstane jen jeden, a to MasterChef Česko. (TV Nova)

(více)

Recenze (37)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pořad prokazuje starou známou pravdu, že tloušťka je v naprosté opozici k charismatu. Přemek pak prokazuje, že ani štíhlost ho rozhodně nezaručuje. Proto působí velmi směšně ty (dvojité až trojité) brady vytrčené vzhůru a tvrdé pohledy prvních dvou pánů porotců a to tvrďácké pištění toho třetího - rozevláté Viktorky od splavu. I když, teď jsem zhlédl zhruba 10 min originálního pořadu a musím se mírně omluvit, ta česká mutace se evidentně snaží být co nejdokonalejší kopií. Napjatě čekám, kdy porota zadá soutěžícím vaření pokrmu, který by pořadu prospěl naprosto nejvíc - tj. vtipné kaše. Nám by pak nemusely odpadávat uši po perlách typu "jsem narvaný jako taška!". Jeden z porotců by byl ideálním publikem do většiny humorných pořadů jakékoli televize, páč by se chechtal naprosto všemu - soudím tak podle toho, že mu k zábavě stačí i tak obyčejné věci, jako je sůl a koření ("mě ve vašem jídle bavila ta pepřová chuť!"). Účinkující by taky zasloužili vyliskat za zprofanování krásného slova "děkuju", které používají nejen při každé příležitosti, ale i tam, kde žádná příležitost není, a proto v každém díle zazní tak tisíckrát. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuchtíkovská soutěž dle zahraniční licence v roce 2019 celkem zaujala - finálová trojka budila sympatie, které si u mne i přes počáteční nedůvěru získala i porota Kašpárek, Forejt a Punčochář. Hvězdy dávám za to, že jsem na to finále koukal dost hladovej a fakt bych některý kousky dal hned. Sedmnáctiletá vítězka Kristinka .. klobouk dolů, já v sedmnácti neuměl zapnout troubu. ()

Reklama

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapejte mě špatně. Ale v okamžik, kdy na scénu přišel ten pán, co předstíral, že chce od tchýně Štikové pomoct s tím, aby ho míň prudila manželka bez toho, aby z ní musel udělat krvavý klubko, ztratila pro mě celá soutěž serióznost. Exoti si dělají promo a nova chytá feeling barandova. Souhlas, raději točte pořad o vaření. Tohle nemá s realitou nic společného. Je to jenom show. Ale kola se točí.... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se letos nedostavili ti Robinsoni, tak jsem středeční večer věnoval alespoň tomuto pořadu, přestože ke kuchařině mám opravdu daleko. A jak jsem se tak prodíral jednotlivými díly a přicházel na kloub sympatiím nejen u trojice porotců, nýbrž postupně i u finálové šestnáctky, tak jsem se začal těšit na každou středu a na to, kdo tentokrát (ne)obstojí. Včera už to všechno vygradovalo s koncem, který jsem popravdě čekal trochu jiný, protože jsem měl svého osobního favorita, nicméně jako pořad mě letošní MasterChef ohromně bavil a doufám, že v podobném duchu se objeví víc televizních soutěží. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připadal jsem si jako u seriálu Lost. Spousta dobrých náznaků a tajemností, jen se bojíte, aby z toho autoři nechtěli lacině vybruslit lacinou a předem předpokládanou pointou - a ejhle! ono jo. Poslední díl pohřbil Lost, poslední díl a kolo s dezerty pohřbilo jakékoliv šance jen na vzdálené pomyšlení, že by se tady hrálo nějak fér. ((Pro ty, co neviděli - poměrně vyrovnané výkony, kolo s dezertem, z Leina talíře byli porotci docela unešeni, z Honzova nadšeni, až slintali a dojídali, což s enikdy nestalo, a Kristína přinesla muffiny s pomerančem a šlehačkou, z nichž byli porotci trochu rozpačití a říkali něco jako "Konečně se ti povedl i ten dezert". No, a hádejte, kdo vyhrál.). Rovnou ty soutěže zrušte, řekněte, komu a proč fandí porota, dejte mu cenu, a celou tu šaškárnu kolem si můžete odpustit. A jó vlastně - sledovanost a reklamní čas.. sorry, já zapomněl. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama