Reklama

Reklama

Na křídlech lásky

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsná pilotka se ze všech sil snaží uživit rodinu. Všechno se jí ale začne rozpadat pod rukama s příchodem muže, který jí má přistřihnout křídla jednou provždy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh, příjemná hudba, nádherné prostředí, laciný námět a několikrát ohrané téma,ale prostě mě se to líbilo. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Romanťárna, kterou bohužel ani krásné prostředí nezachrání. Kolik už tu bylo filmů, kdy se hlavní hrdina/nka pokouší zachránit krachující podnik před "zlou" společností, která jí chce zavřít/koupit/zničit. Já osobně jich už viděla spousty a věřím, že ještě asi spousty uvidím (vždyť už v Pretty Woman tohle bylo). Hlavní duo sympatické, ovšem pilotka byla na můj vkus až moc drsná (scéna s opravou letadla s nalakovanými nehty byla úsměvná) a hlavní hrdina moula v područí svého otce. Dějově žádná sláva, ostatní postavy šablonovité a prokouknutelné. Slabší 2* jsou maximem co mohu dát, pouze za to nádherné prostředí. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bola typická šablóna s totálne predvídateľným scenárom, tak to bolo vcelku pozerateľné. A to najmä vďaka austrálskemu ostrovnému životu, a téme maličkých aeroliniek na čele s pilotkou Danou. Malo to veľmi príjemnú atmosféru, aj postavy ma celkom bavili, sem tam aj nápadité dialógy s jemným humorom, takže všetko toto dokázalo zachrániť ten film od schematickej klišovitosti, ktorá to však napriek všetkému dosť prebíjala. Solídne 3* ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Přenádherné kulisy, ale udržovaná paní Delta skutečně nezapadla do představy pilotky, která se neúnavně a bez ustání věnuje pomoci bližním. Botox, umělé řasy, umělé nehty (žena opravující letadlo??), chyběl snad jen umělý sníh. Podobné blbosti si občas ráda dopřeju, ale tohle bylo i scénářem dost přitroublý. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Obsadili hezkou holku, natočili krásnou přírodu a přidali hodně špatný příběh jak z bravička. Tohle byla ostuda a být jedním z herců tak se jdu raději utopit. Hroná píčovina. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první australský celovečerní film společnosti Netflix. (Johnny.ARN)
  • Třetí den s Williamem (Joshua Sasse) nastartuje Dana (Delta Goodrem) motor letadla ještě v hangáru. To se nikdy nedělá, protože by roztočení vrtule rozfoukalo po celém hangáru vše, co není přibité, a možná by poškodilo i samotný hangár. Před spuštěním motoru se letadlo vždy vytahuje na letištní plochu. (Johnny.ARN)
  • Dana (Delta Goodrem) několikrát přidá plyn pro vzlet, zatímco červená páčka ovládání směsi je v poloze „Idle Cutoff“. Ve skutečnosti tato poloha směsi slouží k vypnutí motoru, což znamená, že toto letadlo stojí a není v chodu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama