Reklama

Reklama

Uvězněna ve vlastním těle

Trailer
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA / Velká Británie / Francie, 2023, 96 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Milá zdravotní sestra zkouší zjistit, jak pacientka v bezvědomí přišla ke svým zraněním. Podle všeho za nimi stojí kruté nepřátelství, nevěra, zrada a taky vražda. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

kersten odpad!

všechny recenze uživatele

Čistá pohroma. Absolútne nereálny a k tomu hlúpy akože thriller. Zdravotná sestra ktorá sa hrá na lekára, špičkového vyšetrovateľa, v práci je 24 hodín. Stará sa snáď len o jednu pacientku. A ešte aj uprostred noci môže odísť z nemocnice a zanechať celé oddelenie aby suplovala prácu policajtov. Všade bola všetko vie a aj vie čo sa stane. Ešte ma aj na každého tel.cislo. Predvidatelny nelogicky dej. Strata môjho drahocenneho času ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale je blbě natočené, když nad tím začnete přemýšlet zjistíte , že je to plné nelogičností navíc fyzicky to má tak 3 hodiny a táhne se to . Ženská chodila s jinou ženskou ta ženská měla dceru pak se navzájem opustily a jedna jí nechala svou dceru ta si později adoptovala kdesi i kluka co má záchvaty.  Ta dcera a kluk se zamilovaly a vdaly se tím pádem oba zdědily ten  barák kde žila ta rozvedená ženská. Ta dcera nikam nechodila jelikož se pořád starala o toho  kluka mezitím se zamilovala do rodinného lékaře. Pak se zbavily toho kluka  a ona zjistila, že ten lékař spí i s tou ženskou oni (ten lékař a ta rozvedená) ji chtěly zabít, ale nepovedlo se jim to a ta ženská skončila v nemocnici kde nemůže hýbat okem ani mluvit ani se hýbat. Tam je   doktorka co má jen ji (jak velká náhoda to musí být?) a pomalu zjišťuje pravdu. Tahle doktorka se kdysi starala i o toho kluka (jak velká náhoda to musí být?) a ta dcera jí to říká (Proč jí to říká nevíme nedává to smysl.  Navíc pokud měla podezření , že došlo k trestnému činu a ona ho měla proč ji nehlídal policajt?). Celý děj   je i zvláštní ta dcera je představena jako zlatokopka co jí jde jen o ten barák, ale předpokládám, že tam bylo věcné břemeno dokud by ta ženská co ji adoptovala nezemřela nedostala by ho. Ta ženská co ji adoptovala měla pozitivní vliv jak na toho kluka s záchvaty tak na tu dceru  (ze začátku) stačilo tu dceru vydědit a vyhodit ji do háje minimálně ten kluk  s záchvaty by s tím souhlasil a podepsal jí to. Tomu doktorovi vadí, že někdo ví s kým spí a , že mu to  může zničit kariéru, ale proč to teda dělá tak okatě? Celkově působí zvláštně , že někdo někoho ´´zabije,, a chvilku poté skončí v nemocnici další členka té   rodiny a nikomu kromě té doktorky to nepřijde divné. Na konci ji unesou z nemocnice a chtějí ji zabít ta doktorka je vidí předpokládám , že tam byly i kamery tak existují záznamy , že tam byla přesto  oni spoléhají na tom, že řeknou, že ten lékař ji povolil jít domů oni pak řeknou, že ona spadla z koně a zemřela (tohle je úplná blbost  proč by nasedala v takovém stavu na koně jo kdyby řekl po převozu zemřela na různé komplikace budiž ,ale takhle jak to chce podat to nedává smysl )   40 procent ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[75%] Mě tento nový film od netflixu vtáhl od začátku do děje. Mělo to takovou temnou atmosféru, scénářem a nějakým tím motivem postav to zpočátku působilo zvláštně, ale já si neztěžoval … V poslední cca třetině jsem byl docela už napnut jak struna. Není sice nic extra originálního, ale alespoň to nic nekopíruje a nejsou zde vloženy všelijaké aspekty dnešní horší doby, společnosti. Famkne Jenssen to sehrála docela obstojně, podobně jako Rose Williams. Netflix poslední dobou vyniká spíš seriály, avšak tohle se dle mého názoru vcelku vydařilo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku trochu divný film, ale keď to do seba začne všetko zapadať, odrazu sa na to dá pozerať. Páčila sa mi tá uzemnená surovosť a hlavne silná postava totálneho manipulátora a naivnej dievčiny, ktorá vynikajúco odzrkadluje realitu. Trochu som sa po celý čas strácal v postavách a nebola mi úplne jasná ich motivácia, ale v závere do seba všetko zapadne a tak dáva všetko zmysel. Nie je to žiadny top film, ale pre dlhý jesenný večer sa hodí ideálne a ak sa niekomu páčil taktiež netflixácky Things Heard & Seen, toto sa nesie na dosť podobnej vlne. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Bývalá herečka a hollywoodska hviezda Katherine sa prebúdza z kómy, no nie je schopná komunikovať, pomáha jej zdravotná sestra Nicky Mackenzie, ktorá sa snaží odhaliť príčiny jej zranenia, odpovede vraj má len jej nevesta. Opäť je to ďalší film na Netflixe, ktorý mal byť na papieri veľmi dobrý, no v konečnom dôsledku ma sklamal. Dej je veľmi predvídateľný a divák o päť minút skôr vie, ako sa postava zachová a čo sa stane, všetko to škrípe, a je to také neohrabané. 4/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Londýne a v St, Albans, vrátane katedrály St Albans, jej okolí a na známom trhu. Obdobie natáčania trvalo od 20. decembra 2022 do 20. februára 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama