Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V temné krajině delty Mississippi se bojovník v kleci snaží splatit své dluhy v posledním zoufalém pokusu zachránit rodinný dům své umírající pěstounky. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nechytil mě hned začátek a prakticky jsem se pak už filmem spíš protrápil. Rumble Through the Dark je jakýmsi dramatem/thrilerem  ale za mě celkem nudným, nezáživným a hlavně zbytečně dlouhým. Finální fight bývalýho fightera(nyní vožungra) je pak kapitolou sama pro sebe(hlavně je to jedno velký klišé a neřekl bych, že divácky dobře natočený). Hodně se pomáhá střihem. Což je asi logický. A. Eckhart není žádnej fighter. O tom, že tahle troska by nemohla vyhrát ani omylem snad nemá cenu ani psát. 2hvězdy. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Shrbený, brečící a ublížený Eckhart, mám dost ty vole. Tady si stačí pustit posledních 15 minut, které za něco stojí. Já myslel, že dostanu alespoň nějaký průměrný béčkový akčňák, který bude doprovázen občasnými bitkami. No, krom posledního fightu tu dá Eckhart za celou dobu do držky asi dvakrát a trvá to tak minutu, zbytek je vyplněn tím, že se potuluje pořád někde po okolí a jakože se snaží nějak schrastit prachy, přijde se vybrečet do baráku kde vyrůstal a sem tam navštíví svoji nemocnou matku. Ano, jak debilně to zní, tak přesně o tomhle to celé je. Strašně zbytečný film. A ještě téměř dvě hodiny, bože. ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Netuším ani náhodou jestli je to inspirováno skutečným příběhem nějakého zápasníka, ale snad raději ani ne. Očekával jsem nějakou pořádnou "mlátičku" a ono vcelku hovínko bohužel. Spíš než drsný, temný thriller je to více drama a navíc se nějakým způsobem snaží o přesah. Jenomže když se hlavní postava celý film valí po zemi jak vémola a ne proto že je v ringu dostávajíc na hubu, tak se to pak celý rozpadá a sype. "Bývalý" fighter si celý film zažívá úplné dno a je to opravdová troska, která má co dělat aby splatil dluhy a nepřišel úplně o vše i když za mě teda přišel o vše už hodně dávno. Na to v jakém je celý film stavu, je nepravděpodobné, že by final fight vyhrál. Ale kdo ví, takovej zápas bych chtěl opravdu vidět. Ale abych nebyl moc zlej, celkem mě ta troska bavila, nenudil jsem se a má to i dost dobrých scén. Vypnout mozek a pohoda. Lepší 3* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevím jaká je knižní předloha, ale jižanská obdoba Cormaca McCarthyho, jak jsem si zprvu chvíli bláhově myslel, to určitě není. Spíš mi tenhle teatrálně afektovanej a melodramatickej thriller neodbytně připomínal zfilmovanej comics, jeho děj se nese ve stejným duchu, jeho postavy jsou plochý a vyumělkovaný, jeho rádoby drsnost a syrovost se rozpouští v patosu. A navíc Eckhart toho svýho přiožralýho klátícího se opičáka s vymlácenou makovicí přehrává skoro stejně, jako kdysi Rourke přehrával přiožralýho klátícího se opičáka Chinaskiho v Barfly. No ale určitě lepší, než nějaký vyteplený vánoční komedie nebo podobnej humáč, že jo. A Bella Thorne bez podprdy a s rudou frizúrou vypadala dobře, až na ty nevkusný dementní kérky ovšem. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmov mám úprimne rád, ale toto fakt nemá čo ponúknuť. Dej o hovne s kopou fuck logic pasáží, gradácia deja nulová, vývoj postáv pod nulou, dialógy ako z Tureckej telenovely, no a výkony hercov? Eckhart sa fakt snaží a väčšinu času mu toho zlomeného vagusáka verím ( za to aj tie dve hviezdy ), ale nie je žiaden bitkár, takže mu na druhej strane zas ten ten ťažký kaliber moc neverím a v tých pár rádoby akčných momentoch sa strihá a uhýba kamerou o sto šesť. No a Bella Thorne neukáže nič...ani cecky ani talent. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama