Reklama

Reklama

The Ghost Station

  • Korea Ogsuyeog gwisin (více)
Trailer 2
Horor / Thriller / Mysteriózní
Korea / Japonsko, 2022, 80 min

Obsahy(1)

Woo-won Choi (Jae-hyun Kim) je pracovník veřejné služby na stanici Oksu, který se připravuje na úřednickou zkoušku. Poté, co se stane svědkem šokujícího incidentu na svém pracovišti, najme svou kamarádku Young Na (Bo-ra Kim), aby mu pomohla odhalit pravdu. (mikki089)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejsem sice žádným velkým fanouškem duchařin ale tohle nebylo vůbec marný. Takže milovníci tohoto hororovýho subžánru by si možná mohli přijít na svý a docenit to ještě víc než já. Za mě lepší 2hvězdy. PS. Oceňuji že to nemělo žádnou přepálenou stopáž ale jenom sympatických 80minut. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka je sympaťačka. Příběh o reportérce, která v průběhu filmu změní přístup k reportérování jako profesi díky zlýmu činu v minulosti a morálně se očistí, je zajímavej. Ale něco tomu chybí. Jako horor to mnohdy bohužel moc nefunguje. Vyprávěný to je ze začátku chaoticky a drajv to dostane bohužel až v posledních pár minutách. Výhodu spatřuju, hlavně kvůli průměrnosti, v hlavní hrdince, na kterou se mi dobře koukalo a v konci, kterej se mi zdálo, že končí dřív, než opravdu končil. Takže to mě příjemně překvapilo. Ale jinak to bohužel byl průměr. ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama