Reklama

Reklama

Death's Game

(seriál)
  • Jižní Korea 이재, 곧 죽습니다 (více)
Jižní Korea, (2023–2024), 6 h 53 min (Minutáž: 38–64 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Je věčně nezaměstnaný, jeho bývalá přítelkyně se odstěhovala a právě přišel o všechny své životní úspory. Yi-jae Choi (In-guk Seo), zatížený společenským tlakem, se rozhodne vzít si život. Uražena jeho lehkovážným přístupem ke smrti ho přichází Smrt sama potrestat svou hrou – musí znovu a znovu prožívat smrt prostřednictvím 13 dalších životů. Pokud se mu však podaří najít způsob, jak přežít blížící se smrt těchto životů, dostane možnost prožít jejich život. Jeho život se nepovedl, ale co životy ostatních? (mikki089)

(více)

Recenze (20)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě zaujal trailer, ale že budu až tak ráda, že se na to můžu podívat...no, to jsem nečekala. Hlavně v druhé polovině. Celá ta mozaika, která se postupně skládá, prostě bolí, ale zároveň se jedná o naprostou spokojenost a skvělý zážitek. Geniálně napsané, skvěle zahrané a celé to bylo jednoznačně top materiál. Death's Game mi bylo hned od začátku něčím hodně speciální, ale až ty poslední díly ukázaly, že slova dokonalý a geniální, jsou pro popis málo. Po prvních loňských čtyřech dílech jsem se odvážila dát Death's Game do své topky. A musím říct, že toho nelituju. Teď bych možná dala o trochu vyš... ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Konecne po dlhych rokoch nieco, comu mozem s cistym svedomim dat 5*. Uzasna zmes akcie, emocii, napatia, strachu a na zaver aj slz. Vsetko zabalene do putaveho vizualu a tempa, ktore odsypa. Byung-Hoon dokazal majstrovsky zmixovat do kopy to najlepsie z Korejskych thrillerov a dram a dodat tomu celemu hlbku, ktora v istych momentoch nuti cloveka sa zamysliet. Povinna jazda pre vsetkych milovnikov korejskej filmografie. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Death's Game ma osobne nenadchlo tak, ako väčšinu tunajších užívateľov. Uznávam, bolo to premakané, ale na ksicht toho kokotka v okuliaroch a s furt otvorenou hubou sa nedalo pozerať a záverečné časť, od ktorej som očakával brutálny twist, to celé naopak pochovala. A navyše ten pokus o citové vyžmýkanie diváka bol mega trápny! Prvé dve epizody jednoznačne najlepšie podľa mňa. Silnejšie tri hviezdičky. 60% ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele

Tvrdý seriál s neskutočnou hĺbkou. Treba sa zamyslieť. Čo by ste robili, keby ste prišli o frajerku, stratili prácu alebo keby ste si ju nevedeli vôbec nájsť, vaše úspory by niekto ukradol a vyhodili by vás zo dňa na deň na ulicu z prenájmu? A to všetko v jeden deň? Dosť ťažký začiatok seriálu. Dostal šancu napraviť svoje konanie a počínal si celkom dobre. Tie životy čo prežíval boli celkom zaujímavé. Nadväzovali pekne na seba. Ten koniec asi aj každý očakával. A ako naloží so svojou šancou? To si už asi musíme len domyslieť. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Masaker!!!! Seriál od začiatku chytil za filmové gule, a do konca nepustil. Scenár skvelý, herci hrajú doslova o "život", a kórejci opäť mixujú bravúrne všetky žánre s ľahkosťou ako to len oni vedia. Áno, niektoré zvraty sa dali predvídať, ale na krutosti a intenzite to neubralo. Škoda slabších CGI ale... Takto som nezhltol seriál už dobre dlho. Kórea touto peckou ovládla už aj Amazon Prime!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama