Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia naplnená perfektnými súbojmi, kaskadérskymi kúskami a grotesknými situáciami. Záverečný súboj vo veternom tuneli je špička. Jeden z najlepších Jackieho filmov. Pre americký trh bol film prestrihaný, nanovo nadabovaný a skrátený na 89 min. pod názvom "Operation Condor" - a nie je taký dobrý, ako originál. ()

Khare 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu to, že Jackieho výkony byly jako vždy úžasné - že bylo skoro všechno, hereckými výkony počínaje, absurditou příběhu konče, psychedelicky přitažené za vlasy, jsem přijala jako samozřejmost hned na začátku a díky tomu jsem se úžasně bavila :) Možná jsem divná, ale smála jsem se nahlas - jako crazy komedie Božská relikvie 2 funguje rozhodně skvěle ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle už je o poznání vtipněší než jednička, ale dost často se stává, že herci přehrávaj a pak to vypadá jako nějaká crazy komedie. Oproti jedničce to má otrochu horší příběh, ale choreografie soubojů je zase super a Jackie Chan se vrátil k různým fórkům a to tomu jenom prospělo. Za to hudba je šílená, skoro jako u nějaký grotesky i když to tak někdy vypadá, tak by si to určitě zasloužilo lepší hudbu. Je to trošku nadprůměrnější Chanův film ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo jasné šlápnutí vedle. Přehnaná groteska s naivními a hloupými vtipy, nad kterými se člověk nesměje a jen nevěřícně kroutí hlavou. Navíc i soubojů je tu jako šafránu a závěrečný fight v místnosti s větrákem je dvě stále se opakující se scény dokola, které brzo začnou nudit.. Zatímco jednička se mi velice líbila, dvojka představuje jedno z největších zklamání v Jackiho filmografii. Jakoby Jackie zkoušel, co všechno si ještě může dovolit, ale tohle už bylo opravdu moc. Nechápu zdejší vyšší hodnocení než u jedničky. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Jackie opět předvedl svoje bojové umění v pokračování doost dobrého filmu. Ovšem troch mě zarazilo, že už to bylo trochu jiné kafé. Jako, je jasné, že se musí změnit příběh atd, ale ten se změnil tím způsobem, že se změnilo snad vše. Jediný co zůstalo je Jackie. Jinak příběh, herci, prostředí. Změnila se i atmosféra vyzařující z filmu, ale po chvíli si mě ten film získal stejně jako jednička. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „The Way of the Condor“ nazpíval Jackie Chan. U filmových sestřihů s anglickou audiostopou chybí. (Rominator)

Reklama

Reklama