Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (443)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Asi nejlepší sledovat celé v kuse. Ta atmosféra prvního dílu Vás naprosto pohltí a je strašná škoda jí pak trhat, protože třeba mě to trochu přetrhlo řetěz. Každopádně luxusní záležitost.

plakát

Na nože (2019) 

Nečekaně excelentní záležitost. Není to na pět hvězd, ale skoro. Detektivka ze staré školy, kde exceluje Daniel Craig. Za sprasení SW Riana Johnsona nezbožňuju, ale tady jednoznačně palec nahoru. 85 %

plakát

Toy Story 4: Příběh hraček (2019) 

Vypadá to, že už trochu docházejí nápady. Ze začátku trochu pomalejší, pak se ale rozjede na plné obrátky a je to stará dobrá zábava. Nicméně člověk si prostě nemůže pomoct, že většinu těch motivů v předchozích dílech už viděl. Taky je škoda, že většina staré party byla hodně upozaděná oproto jiným dílům. Nicméně pořád skvělá zábava a dobrý přírůstek do série. Jen jsem velmi zvědavý, jaký plán mají tvůrci dál. Oceňuji jejich odvážný krok do neznáma, ale zajímalo by mě, jestli je námět, jak pokračovat dál.

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Technicky a řemeslně super. Zbytek bohužel nic moc. Režie i scénář dosti pokulhávají a jsme jednoznačně o level níž než u předchozího filmu. 55%

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Neupírám tomu slušnou originalitu, ale na mě možná až příliš komiksové, příliš bláznivé a příliš ukecané.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Není to taková katastrofa, jak se vyprávělo. Je škoda, že film finančně propadl, asi bych se podíval klidně na další, zvlášť po cameu Maula (i když těch 20 let je i přes make-up na Rayi Parkovi fakt znát). Alden Ehrenreich si myslím, že to zvládnul dobře a postavu celkem vystihl - srovnávat ho s HF je trochu nefér. Na druhou stranu nechápu to nadšení z Landa, tenhle týpek mě tu vůbec nebavil. Celkově jsem rád, že film vznikl, za mě 65%.

plakát

Mary Poppins se vrací (2018) 

Hrozný kvalitativní propad a jen recyklace toho, co fungoval minule, bez invence, bez originality. A věřte, že je mi to fakt líto. Škoda, že nedošlo taky na nějakou původní písničku, protože ty nové těm starým bohužel většinou nestačí. Cameo role Dicka van Dyka rullez. Těsně po filmu jsem chtěl dát tři *, s odstupem ale jen 2.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Z mého pohledu asi trochu lepší než jednička, nicméně na mě stále moc rozvláčné.

plakát

Blade Runner (1982) 

Ani druhé zhlédnutí nepomohlo, pro mě asi navždy zůstane nepochopeným filmem.

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) 

Za mě rozhodně horší než jednička. Scénář se nakonec svezl na ohraném tématu, což filmu u mě uškodilo nejvíc. A jak už někdo psal, v Disney světě pecka, z dělání si legrace z Youtube videí mohlo dopadnout líp, i když možná to zabil dabing. Musím ale tvůrce pochválit za ztrvárnění internetu. Zájímalo by mě kolik nápadů a námětů bylo nakonec zamítnuto, aby byl nakonec použit tento, který byl velice kreativní a za mě palec nahoru.