Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Příběh Mary Villiers, která přivedla svého krásného a charismatického syna George k tomu, aby svedl skotského krále Jakuba I. a stal se jeho všemocným milencem. Skandální intriky vynesly tuto dvojici ze skromných podmínek do pozice nejbohatších, nejurozenějších a nejvlivnějších hráčů anglického dvora a králových nejdůvěryhodnějších poradců. A protože je Anglie na světové scéně místem ohrožovaným španělskou invazí a výtržníky vycházejícími do ulic, kde odsuzují krále, v sázce už nemůže být víc. (SkyShowtime)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád tyhle kostýmní dramata, ale tohle mi úplně nesedlo. Nebýt Julianne Moore, která to celé táhne a svojí postavu matky, která se rozhodla dostat k vlivu a moci tím že nastrčila synáčka královi do postele si evidentně užila a sedla jí. Zbytek je obligátní a ne zrovna záživné politikaření a kutí piklů proložené gay romancí a taky - bohužel - docela nuda. Film by tomuhle tématu seděl víc…60% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I am the power. I am the King. I am England.“ 〰 nicholas galitzine, you’ve done it again. být králem, tak bych pro něj taky udělala cokoliv. historické okénko: george villiers byl královský oblíbenec a státník, který si získal přízeň krále jakuba I. stuarta a stal se jednou z nejvlivnějších osobností království. jakub I. stuart byl okouzlen jeho charismatem a dobrým vzhledem. rychle si ho oblíbil a zahrnul ho tituly a výsadami. villiers stoupal ve společnosti a stal se královským důvěrníkem. jejich vztah byl nejen osobní, ale také politický. villiers využíval svého vlivu k prosazování vlastních zájmů, často na úkor ostatních šlechticů a dvořanů. jejich úzké spojení formovalo politiku a dvorský život v anglii na počátku 17. století. konec historického okénka :) chápu, proč do role george vybrali nicholase. on je reálně jeden z nejkrásnějších mužů, kterýho jsem kdy viděla. george villierse popisují jako muže s „andělským obličejem“. to k nicholasovi sedí. taky si ráda představuju, že george je praprapraprapradedeček prince henryho z red, white and royal blue. julianne moore opět dokonalá. seriál mě strašně bavil, bylo to originální, sexy a něco jsem se přiučila o anglické historii. moje sestra historička bude pyšná. doporučuju. (a nedávejte tomu odpad jenom kvůli tomu, že jste homofobní cunts.) (od teď miluju slovo cunt.) (a skotský přízvuk.) ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech to balim. Tenhle špinavej - vulgární novověk s přehršelem sexu se mi prostě už přejedl a nevidim důvod, proč ve sledování pokračovat, a v podstatě ani nevidim důvod v tom, proč něco takového natáčet, protože z hlediska historie to nikoho o nic neobohatí a ani z hlediska nějaké vztahové linky to není nic převratného. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Jakožto naprosto zastarale heterosexuální muž(according to YumiOkami "homofobní cunt") třetím dílem končím. Dívat se jak se olizuje 2 a více chlupatejch prdelí už dál nedávám. Jsem nevěděl, že ve středověku byli jenom buzeranti a lesby a utiskovaná hetero komunita si musela postupně vybojovat své místo na slunci. No každá doba má svůj výklad dějin, z tohoto moderního mám ale takový malinký pocit na zvracení. Aneb kdo nejde s Duhou jde proti ní!!! Kdyby to alespoň přebilo cokoliv z filmařského umu (herecké výkony, kamera, hudba, scénář, dialogy...cokoliv) tak to vydržím, ale toto vše je na průměru, až spíše podprůměru, takže ne, sorry jako...   P.S. naprosto chápu že se to ženám(té menšině co nejsou lesby) a teploušům musí líbit, Vy zase pochopte, že jak se Vám z něčeho navaluje, nic s tím nenaděláte... ()

orangee 

všechny recenze uživatele

Hodně gay sexu s přímým záběrem na holé zadky i přirození. Rozporuplné vztahy a politické intriky směřující hlavně k obohacení a polepšení si ve společnosti. Matka fanatička, tlačící syna do akcí proti jeho vůli "pro dobro rodiny", intrikánka schovávající se za lásku k synům se ničeho nebojí, klidně jde i přes mrtvoly. Oproti tomu hodně mladých krasavců, na které se vcelku pěkně kouká, ač slabších hereckých výkonů. Seriál mi svým ztvárněním (špinavá doba, život na hradě, car vs. král, mooooooře sexu a nečestného postranního jednání) lehce připomíná seriál Veliká, avšak oproti tomuto se jedná o mnohem větší bombu, ke které se ráda znovu vrátím. Jedno shlédnutí Mary and George mi asi stačilo. ()

Galerie (133)

Reklama

Reklama