Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústředními postavami filmu Červená, bílá a královsky modrá, natočeného podle knižního bestselleru v žebříčku New York Times, jsou Alex, prezidentův syn, a britský princ Henry, jejichž spor hrozí vrazit klín do americko-britských vztahů. Když jsou donuceni naoko uzavřít příměří, jejich chladný vztah začne roztávat a z třecích ploch mezi nimi se roznítí něco hlubšího, než co kdy čekali. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dva cukrouši se potkali a je z toho - někdo by řekl kýč,  ale já říkám - pohádka. Včetně toho, že si uvědomuji, být to kluk a holka, zařadilo by se to mezi tisíce zaměnitelných romancí. Jenomže to se nestalo. Jsou to dva kluci, vypadají hezky, hrají obstojně a ostatní ĵsou výrazně napsané vedlejší postavy. Režie je nápaditá a film koření jemným humorem. Z kýčovité předlohy dokázala vykřesat zábavný snímek určený pro mládež, zejména pro dívky, které o lásce teprve sní, než že by ji zažily. Takže je všechno jakoby lehce pocukrované. Protože to, co spolu princ a syn prezidentky provádějí, není sex, ale něco jako dotyková jóga. SHRNUTÍ: Jak bych si představovala lásku mezi kluky, kdyby mi bylo 13 let. A nebyly pornoweby. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Červená, bílá a královsky modrá je červená knihovna jako (duhové) prase a místy působí spíše pohádkově než reálně - a není to pouze tím, že jednou z hlavních postav je princ (na pólo-koni) - nicméně na film se fakt dobře dívalo a i přes delší stopáž nenudil. Děj filmu je na první pohled vcelku vykonstruovaný, protože pravděpodobnost, že se do sebe zamilují princ z jedné z nejstarších monarchií světa a (multi-kulti) syn (první!) americké prezidentky, je na hony vzdálená i těm 4%, avšak o to více šlo názorně ukázat, jak by se k takovému (pro mnohé ožehavému) vztahu postavili (či mohli postavit) oba zamilovaní a jejich rodiny. Váhal jsem nad třemi nebo čtyřmi hvězdičkami, a možná časem hodnocení změním, ale teď mi film sedl, a proto přidám. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Komedie se povedla, což o mnoha amerických filmech tvrdit nemůžu. Je to sice šablonovité, lecos je předem jasné, některé kýče si tvůrci mohli odpustit, ale lze to skousknout. Kontrastní je herecká stránka. Oba hlavní představitelé jsou o dost starší než v přeloze a bohužel hlavně u Nicholase Galitzine je to dost znát. Tvůrci se mohli klidně odlišit od předlohy a ve filmu mohly být tyto postavy starší, ale to by k tomu museli upravit scénář. Takhle z toho vzniklo několik scén, kdy se i přesto, že je to fiktivní komedie, musím zamyslet nad realitou. Zvláštně působila Uma Thurman, která mi připoměla Kim Cattrall v letošním seriálu Glamorous (co to s těma herečkama je...?). Jinak nejen oba hlavní herci, ale všichni to zahráli skvěle. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná LGBT romance, která má zábavnou premisu a charismatické duo. Ovšem to celé padá na provedení, kdy to působí jako levný TV Film a dnešní seriály jako Srdcerváči působí víc filmově a mají osobitější styl. Je tu pár sekvencí s nápadem, ale v tomhle ve skrze podprůměrném provedení, působí jako pěst na oko. A i tyhle nápadité sekce jsou chabě provedené. No a nakonec je tu silně očividná zprává o liberalismu vs. anglickému konzervatismu, která je tak okrajově probádaná, až mě to lehce uráží svým laickým zakomponováním. Člověka to nutně nepobouří, dá se to zkouknout a dostanete lehce utahanou klasickou romantiku s průměrným provedením, ale doporučit to vlastně nikomu moc nemůžu. ()

R.I.P. odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou přijde doba kdy se tyhle vynucené sračky přestanou točit z důvodu že je to cool, nařízeno a v trendech. Nebo že je to normální ?! Pokud by to bylo normální vše živé vymře. Ale to bude až tehdy kdy si lidé uvědomí, že většina se nikdy nemůže přispůsobovat menšině. Ne aby byl slyšet jen nějaký agresivní buzerant a lesba domáhající se výhod, jen proto, že jsou buzeranti a lesby. S  tím běžte už do hajzlu, na to nejsme zvědaví. Už nás začínáte pěkně srát. Dokonce jsou tací co nám vnucují, že jsou něco více a oni jsou ti kteří jsou úplně normální. A normální je rodina a dvou mužích a dvou ženách. No kurva že není. Smutná to doba. I z krásné duhy jste udělaly znak hnusu, ze kterého se chce blít. Kdo na tohle zareaguje je hold buzerant, ti ostatní co si hledí svého to nemůže urazit... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Film má na konci venovanie For Kristy. Ide o staršiu sestru Taylora Zakhara Pereza, ktorá zomrela na rakovinu v júni 2023 vo veku 44 rokov. Taylor sa vyjadril, že bola na jeho kariéru veľmi hrdá a tešila sa na premiéru filmu. Tvorcovia si touto formou uctili jej pamiatku. (carly)

Reklama

Reklama