Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Skvělý humor, romantika, drama, dojemnost, perfektně natočeno a zahráno, brilantní v detailech, takové filmy v Evropě či Americe prostě nikdo nenatočí, nelze.

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Som uchvateny z toho, aka neskutočna aura vyžaruje z tych korejske žien, z každeho ich pohybu či pohľadu! A navyše su neskutočne krasne. A to neplati len pre tento film. O5 užasna davka citov.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

..mne sa tiez spociatku zdal taky nemastny-neslany.. ale.. ked som na druhy den rozmyslal o com vlastne bol, co sa tam dialo atd. ... nedalo mi a musel som zmenit hodnotenie na 5/5. Velmi pekny film..

ewing

ewing (hodnocení, recenze)

Vsetkych to tak strasne chytilo tak som cakal, ze aj mna. Tak som cakal, cakal, cakal a nic. Absolutne nic. Dokonca som sa nudil. Ziadne emocie sa proste nedostavili...neviem kde sa stala chyba ale tento film bol az na tie dve krasavice dost onicom.

Reklama

Reklama